Annisler 💞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Annisler 💞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,613 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Annisler 💞
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Valla köpek bile daha kıymetli artık gözümde konuşmadığım insanların suçlu olduğunu bilir hatta hep der herkese fazla merhametli davranıyosun seni kullanıyolar diye ama şimdi ben kötüymüşüm kimsem yokmuş ta bilmem ne doğru sizin gibi iki yüzlü değilim kimseye yaranmaya çalışmıyotum ondan dedim bende Allah yukarda bu zamana kadar hep önceliğim evim dedim çocuğum dedim onlar dedim ama ben hastaymışım delirmişim vs vs karı gibi ota boka küser konuşmaz artık zerre umrumda değil Allah'a havale ettim bana köpek gibi konuşup iki namaz kılınca herşey bitiyor sanıyor hakkım zehir zıkkım olsun Allah'ta sorsun daha hiçbir şey yapmıyorum yediği kaba yiyip sıçsın bundan sonra
Desene onunda diğerlerinden farkı yok 🤦🏻‍♀️. Ay Allahım ya asla düşünme boşver takma bile

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Çayımı aldım yanıma sizleri bir sorayım dedim bide yarın akşam menüsü ne olabilir
Afiyet olsun
Ben yarın taze fasulye ve yoğurtlu makarna yapicam yanında da salata ve turşum var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haahahhah bnde öyle bir okuyorum ki bakalım napıcak yemek diye Allah iyiliğiniversinkız aleyna😅😅😅😅😅
Oh afiyet olsun ablacım bende kahvemi yudumluyorum 🥰 yarın akşama menüm de zıkkımın kökü hiçbir şey yapmıcam kızıma yetecek kadar yemek var nasılsa o doysun yeter
[

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bazıları ondan alıyor . Ya ilk başta dengeleyeceksin yada hiç taviz vermeyeceksin
Tek pişmanlığım keşke o zaman direk boşasaydım en azından elisa ya bi şekilde bakardım hep dua ediyorum çocuklarıma bakabilecek güç kuvvet imkan versin ilk işim direk boşanmak olacak onada dedim ilk işim seni boşamak olacak diye çünkü düzelen hiçbir şey yok sustukça daha çok boka bulaştı herşey ve ben tamamen soğudum ve hislerimi yitirdim ruhen çöktüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum eve gelir gömer kafasını televizyona telefona sonra zıbarır zaten bizde karı kocalık denen şey kalmadı sohbet muhabbet hiçbiri yok ha böyle evliyim ha değilim ikisi de aynı işte

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tek pişmanlığım keşke o zaman direk boşasaydım en azından elisa ya bi şekilde bakardım hep dua ediyorum çocuklarıma bakabilecek güç kuvvet imkan versin ilk işim direk boşanmak olacak onada dedim ilk işim seni boşamak olacak diye çünkü düzelen hiçbir şey yok sustukça daha çok boka bulaştı herşey ve ben tamamen soğudum ve hislerimi yitirdim ruhen çöktüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum eve gelir gömer kafasını televizyona telefona sonra zıbarır zaten bizde karı kocalık denen şey kalmadı sohbet muhabbet hiçbiri yok ha böyle evliyim ha değilim ikisi de aynı işte
Aleynam rabbim yardimcin olsun kuzum rabbim sana güç kuvvet versin böyle insnalarla hayat asla geçmiyor özelikle değer kiymet bilmeyenlerle

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Desene onunda diğerlerinden farkı yok 🤦🏻‍♀️. Ay Allahım ya asla düşünme boşver takma bile
Aynısını dedim seninde onlardan farkın yok sende nankörsün diye bana diyo başta affetmicektin o zaman annemle küstüm sonra affettim ya sonra bu olan olaydan sonra mesafe koydum onu kastediyor dedim o benim kötülüğümden kaynaklı değil sizin karaktersiz olmanızdan kaynaklı aynı şeyi sana da yaptım malesef sizin gibilere ikinci şansı vermek kötülüğümden değil mallığımdan dedim

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Aleynam sen Adıyaman'da kayinvalidenlere gittigindede sorun yaşamıştı. Aslında ben seni bosanirsin sanmıştım ama tekrar denemeyw karar verdin haklısın tabi elisa var ama cocukk evliliği kurtarmıyor malesef bide eşinden soğuyunca hayat dahada zor bende çok şeyler yaşadim seni anlıyorum

Afiyet olsun
Ben yarın taze fasulye ve yoğurtlu makarna yapicam yanında da salata ve turşum var

Haahahhah bnde öyle bir okuyorum ki bakalım napıcak yemek diye Allah iyiliğiniversinkız aleyna😅😅😅😅😅
Makarnayı bugün yaptım nohut mu islasam biraz yatmadan

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Aleynam rabbim yardimcin olsun kuzum rabbim sana güç kuvvet versin böyle insnalarla hayat asla geçmiyor özelikle değer kiymet bilmeyenlerle
Geçmiyor hülya gerçekten her gün aynı yüzü görüp iki yabancı gibi yaşamak bide sanki suçluymuşsun da köpek gibi muamele görmek sanki karşısında düşmanı var gerçekten dün böyle artık nasıl sinirlendiysem nefesim daraldı nefes alamadım Allah'a havale ettim gerçekten hayat arkadaşım diye alıyosun sana sadece hayatı zindan ediyor bide öyle bi saydırıyor ki sanki böyle anasını öldürmüşüm öyle bi nefret ulan evim için çabalıyorum senin bundan memnun olman gerektiği yerde birde suçlanıyorum şaka gibi millete dese millet bi tarafıyla güler

Aleynam sen Adıyaman'da kayinvalidenlere gittigindede sorun yaşamıştı. Aslında ben seni bosanirsin sanmıştım ama tekrar denemeyw karar verdin haklısın tabi elisa var ama cocukk evliliği kurtarmıyor malesef bide eşinden soğuyunca hayat dahada zor bende çok şeyler yaşadim seni anlıyorum

Makarnayı bugün yaptım nohut mu islasam biraz yatmadan
O günden sonra bizde herşey koptu abla zaten eskisi gibi olmadık hiç anası çok kıymetliydi onun yanında kaldı bizi bi hafta bile arayıp sormadı yani bende ne adamlığı bekliyosam işte bide annemle olan sorunları biliyosun abla koruyup kollayan bi ailem olmadığı için bide annem babam çok küfürlü konuşup kavga eden insanlar birazda öyle bi ortamda büyümesin elisa diye yuttum bazı şeyleri

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Geçmiyor hülya gerçekten her gün aynı yüzü görüp iki yabancı gibi yaşamak bide sanki suçluymuşsun da köpek gibi muamele görmek sanki karşısında düşmanı var gerçekten dün böyle artık nasıl sinirlendiysem nefesim daraldı nefes alamadım Allah'a havale ettim gerçekten hayat arkadaşım diye alıyosun sana sadece hayatı zindan ediyor bide öyle bi saydırıyor ki sanki böyle anasını öldürmüşüm öyle bi nefret ulan evim için çabalıyorum senin bundan memnun olman gerektiği yerde birde suçlanıyorum şaka gibi millete dese millet bi tarafıyla güler

O günden sonra bizde herşey koptu abla zaten eskisi gibi olmadık hiç anası çok kıymetliydi onun yanında kaldı bizi bi hafta bile arayıp sormadı yani bende ne adamlığı bekliyosam işte bide annemle olan sorunları biliyosun abla koruyup kollayan bi ailem olmadığı için bide annem babam çok küfürlü konuşup kavga eden insanlar birazda öyle bi ortamda büyümesin elisa diye yuttum bazı şeyleri
Onlara affedersin sıçan yaraniyor bende neler yaptım kıymet bilmedi pislik ailesi için oluyordu şimdi onlarla yaşasınlar Allah böyle erkekleri ıslah etsin

Aynen şükürki uyudu ay insan sessizlik istiyor bazen Allah yokluklarını göstermesin çocuk büyütmek çok zor
Sende dinlen kuzum uyu amin amin canım gercekten çok zor baharim

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank

Canımsın seninanliyorum rabbim senin yardımcin olsun iki taraftanda yüzün gülmedi ne aile ne eş rabbim senin yardımcin olsun takma bunları doğuma girecen moralini yüksek tut bir kadın olarak seni anlıyorum ama inan elimden bişey gelmiyor

Onlara affedersin sıçan yaraniyor bende neler yaptım kıymet bilmedi pislik ailesi için oluyordu şimdi onlarla yaşasınlar Allah böyle erkekleri ıslah etsin

Sende dinlen kuzum uyu amin amin canım gercekten çok zor baharim
Kiz hulya

Tüm sayfalar yüklendi.