Annisler 💞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Annisler 💞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,613 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Annisler 💞
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ondan anca Şam babası olur 😒😒
Gerçekten sorun benim bu kadar ince düşünceli olmam mı yoksa onun bu kadar umursamaz olması mı bilmiyorum..
Doğuma kalmış 9 gün temizlik yapıyorum hani en azından bazı şeyleri halledim yavaştan o bize bakacak zorlanmasın diyorum bizi düşünüyorum zar zor yapıyorum bide ayağımın altında dolanıyor kaç kere otur dolaşma diyorum yok bi başladı bana saydırmaya yok ben kötü bir insanmışım herkesle mi aram kötü olurmuş kimseyle konuşmuyormuşum herkese düşmanmışım ben hastaymışım benimki temizlik değilmiş ben delirmişim temizlikle kafayı yemişim ben hiçbir şey haketmiyormuşum umrunda değilmişim huzur bırakmamışım hayatı zindan etmişim bilmem ne falan ben zaten onları duyunca sinirimden başladım ağlamaya üç senedir bir kez olsun aç bırakmadım tatlısına kadar önündeydi kirli de tek bir çamaşırı kırışık tek bir elbisesi olmadı her zaman evim derli toplu elisanın her gün duşunu aldırıp tertemiz giydirip bakımını yaptırıyorum daha ne yapim gezmem toplam yok para harcamam yok ayıptır söylemesi elin orospuları gibi nazlanmıyorum ya ondan böyle köpek muamelesi görüyorum nankörsün dedim bak elisa gece 1 de uyuyor ben iki saat uyuyup sahura kalkıp sofra hazırlıyorum o halimle oruç tutmuyorum bu arada ama yine de yaranamadım Allah ıslah etsin gerçekten çok zoruma gitti
Niye saçın supurke ediyonki bu kadar o kadar laf söz doğuma gidecek bir kadına çok ayıp çok çok diyecek söz bulamadım aleynam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatil iyi gelir ya gezersin değişiklik olur iyi gelir inşallah 🥰
Evet canim temmuz dan eylüle kadar gidecem memleketim gözümde Tütüyor

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Allahın cezasına bak daha ne istiyor rabbimden belasını mı 🤦🏻‍♀️. Yok yok böylelerine insanlık yaramıyor sorun sen değil onun o kadar öküz olması . Köpek gibi davran bak bakalım senden kıymetlisi oluyor mu
Valla köpek bile daha kıymetli artık gözümde konuşmadığım insanların suçlu olduğunu bilir hatta hep der herkese fazla merhametli davranıyosun seni kullanıyolar diye ama şimdi ben kötüymüşüm kimsem yokmuş ta bilmem ne doğru sizin gibi iki yüzlü değilim kimseye yaranmaya çalışmıyotum ondan dedim bende Allah yukarda bu zamana kadar hep önceliğim evim dedim çocuğum dedim onlar dedim ama ben hastaymışım delirmişim vs vs karı gibi ota boka küser konuşmaz artık zerre umrumda değil Allah'a havale ettim bana köpek gibi konuşup iki namaz kılınca herşey bitiyor sanıyor hakkım zehir zıkkım olsun Allah'ta sorsun daha hiçbir şey yapmıyorum yediği kaba yiyip sıçsın bundan sonra

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Valla köpek bile daha kıymetli artık gözümde konuşmadığım insanların suçlu olduğunu bilir hatta hep der herkese fazla merhametli davranıyosun seni kullanıyolar diye ama şimdi ben kötüymüşüm kimsem yokmuş ta bilmem ne doğru sizin gibi iki yüzlü değilim kimseye yaranmaya çalışmıyotum ondan dedim bende Allah yukarda bu zamana kadar hep önceliğim evim dedim çocuğum dedim onlar dedim ama ben hastaymışım delirmişim vs vs karı gibi ota boka küser konuşmaz artık zerre umrumda değil Allah'a havale ettim bana köpek gibi konuşup iki namaz kılınca herşey bitiyor sanıyor hakkım zehir zıkkım olsun Allah'ta sorsun daha hiçbir şey yapmıyorum yediği kaba yiyip sıçsın bundan sonra
Haklısın ne desek boş

Tüm sayfalar yüklendi.