Arkadaşlar cok bunaldım artik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa16 tarafından oluşturulan Arkadaşlar cok bunaldım artik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,306 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar cok bunaldım artik
Konbuyu başlatan Nisa16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
ya adam beni dinlese konusucam zaten dinlemiyor ki Bi iki kelime söyleyin hemen evden kaçıyor bu evde bu adamla nası konusucam nasin kendimi ifade edecekm bide eskiden cok konuştum gine aynı gine su cocugumun epilepsi hastalığı olmasa zaten giderdim babamın evinede o uzuluyor diye ona kıyamıyorum varlığında yokluğunda bir adamın bizimki resmen kagit uzerinde binikah yoksa aile değiliz bana göre bugün adama gine diyiyom bide bak sabahtan buyanli kahvede sin diyiyordum adam bana nedese iyi zaten kahvedekilerin çoğu öyleymiş hatta bazıları sabahta evden cikiyor muş te ertesi güne eve geliyormuş oylededi. Ende dedimki böyle evliilikmi olur nesacma seydedim ozaman onlar kağıt uzerinde evliler onlarinki gerçek evlilik değili dedim bak Haylea yok arıyom telefona bile acmiyor

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
ya adam beni dinlese konusucam zaten dinlemiyor ki Bi iki kelime söyleyin hemen evden kaçıyor bu evde bu adamla nası konusucam nasin kendimi ifade edecekm bide eskiden cok konuştum gine aynı gine su cocugumun epilepsi hastalığı olmasa zaten giderdim babamın evinede o uzuluyor diye ona kıyamıyorum varlığında yokluğunda bir adamın bizimki resmen kagit uzerinde binikah yoksa aile değiliz bana göre bugün adama gine diyiyom bide bak sabahtan buyanli kahvede sin diyiyordum adam bana nedese iyi zaten kahvedekilerin çoğu öyleymiş hatta bazıları sabahta evden cikiyor muş te ertesi güne eve geliyormuş oylededi. Ende dedimki böyle evliilikmi olur nesacma seydedim ozaman onlar kağıt uzerinde evliler onlarinki gerçek evlilik değili dedim bak Haylea yok arıyom telefona bile acmiyor
Canım geçmiş olsun çocuk kaç yaşı da epilepsi olan

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Bide bana kocalık yapmadığı gibi bazende aşsağılıyor bana lafediyor evle ilgilenmediğin gibi he dış görünusumde değil ama bazı konularda zaten sinir ediyor beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oglumda 7 yasindayken cikdi aslında ne havale gecirdi nebirsey ama aniden cikdi 5 altı senedir tedavi altında bide cok duygusal bicocuk korkuyorm uzulurse epilepsisi ilerler diye

Öyle herkeze de anlatamıyorsun ki bu konuları dost var düşman var biz 5kardesiz sadece bu konuyu bir kardeşimle konuşuyor başka kimseyle konuşamıyorum oda benim halime cok uzuluyor oda olmasa zaten buza mana kadar delilirdim ben herhalde coktan tirnarhamelik oldururdum herhalde iyki ovar bide simdi bide siz oldunuz doslarim

Çok teşekkür ederim hepinize sizinle konuşmak mana binebzede olsa iyi geldim

Çok teşekkür ederim hepinize sizinle konuşmak mana binebzede olsa iyi geldim iyki varsiniz❤️❤️

Son düzenleme:

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bu adamın ilgisigliginden bunaldım piskolejim bozuluyor artık elim ayağım titriyor sabahtan buyanli kahvede Bi akşam yemeğine geldi yarım saat oda evde durdu gine kahveye gitti telefonunu arıyom açmıyor bide bıktım zeten 1 buçuk sene dir aynı yataktada yatmiyoz kizim dogdugundan beri adamı ne gece görüyorum ne gündüz cok bunaldım artık bazen kendimi oldurup kultulmak istiyorum bazende deli cinler diyor birini bulgit bu evde cok bunaldım pizkolojim bozuldu artı büyük oğlum bile babasını sevmiyor hiç bana babam babalık yapmadı diyiyor he bide neymiş efendim kız uyutmuyor mus ondan bizim odada yatmiyormus ayrı yatıyorum ben bu adama napmaliyim siz soyleyin boy yaparak o boyle yaparak ondanda soğuyorum ardikyahergun aynisey hiç mutlu değilim hergun düşünüyorum neyapsamdiye
Başkasına qitmek sadece yastiqi deqstirir kaderi deqstrmez. Ben bosanacak olsam tekrar bi erkeqi asla tercih etmem yasim 23 olmasna raqmen. Para qetiriyosa karnınız doyuyor kılık kıyafetinz quzelse ne qerek war kocaya kuşum tabiri caizse s*ttir et qitsin. Hiç takma. Yer içer otururm. Birde başından beri böyleyse neden fazla çocuk yapma qereqi duydunuz ki 1taneyle kalsaydnz keşke.

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Ya zaten baska erke gitmek banada ters bende böyle seyleri sevmem zaten Hatt A böyle insanlarla kızarım ama bazen insan bunalımda olunca ne düşüncegini bilebiyor inşallah hiç Bi insanı Allah seytana uydurması bilemiyor aslında bende cok cocuk istemedim ama bazen bakıyorum aramız cok iyi oluyor bazen Bi bakıyorum kocam bana cok yabancı geliyor ilk başlarda bukadar takmıyorum nasılsa zamanla duzelirdedim mesela eskiden benim kaynatada oyleymis ama sonradan düzelmiş daha hiç gitmemiş bendehe hep bu umutla bekledim2 ciyi yaptım he ucuncu cocugumuda ben mene poza giriyordum Dr deği olmazdedi tahliller baktı bende de lafıyla korunmadim ve Bi baktım hamile kalmışım

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ya zaten baska erke gitmek banada ters bende böyle seyleri sevmem zaten Hatt A böyle insanlarla kızarım ama bazen insan bunalımda olunca ne düşüncegini bilebiyor inşallah hiç Bi insanı Allah seytana uydurması bilemiyor aslında bende cok cocuk istemedim ama bazen bakıyorum aramız cok iyi oluyor bazen Bi bakıyorum kocam bana cok yabancı geliyor ilk başlarda bukadar takmıyorum nasılsa zamanla duzelirdedim mesela eskiden benim kaynatada oyleymis ama sonradan düzelmiş daha hiç gitmemiş bendehe hep bu umutla bekledim2 ciyi yaptım he ucuncu cocugumuda ben mene poza giriyordum Dr deği olmazdedi tahliller baktı bende de lafıyla korunmadim ve Bi baktım hamile kalmışım
Amin insaAllah rabbim şeytanın şerrine uydurmasin eşinize de tezelden hidayet wersin insaAllah. Çok zor bi durum benim eşim markete qitse özlüyorum çabuk qelse diye qozum yolda kalıyor işte qelse diye saat çekiyorum. Sizin durumunzda olsam hersey kopuk olsa takmam sizde yawrularinzla ilqilenin. Gelmiş başa birkere insaAllah ilerde yawrularinizn hayrini qörürsünz 🤲

GüzelAnne🤰🏻🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bacım abdest al 786 defa besmele çek kocanın düzelmesi niyetiyle oku bir de şeytan vesvese verdiğinde sabah akşam 7 defa Hasbiyallahu la ilahe illahu ve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbülarşil azim duasını oku benim ne zaman içim daralsa bir sıkıntım olsa ELHAMDÜLİLLAH RABBİM darda bırakmıyor RABBİM hakkınızda hayırlısını versin İNŞAALLAH
Bencede dua kesin çözüm karı koca arasındaki bağları güçlendirecek dualar var oku düzenli herşey Allah'ın izniyle yoluna girer 🙏🙏

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım Zor Bir durum. Evet seni anlayabiliriz ama yaşadıklarını hissedemeyiz. Rabbim böylelerini ıslah etsin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.