Arkadaşlar cok bunaldım artik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa16 tarafından oluşturulan Arkadaşlar cok bunaldım artik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,306 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar cok bunaldım artik
Konbuyu başlatan Nisa16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Arkadaşlar bu adamın ilgisigliginden bunaldım piskolejim bozuluyor artık elim ayağım titriyor sabahtan buyanli kahvede Bi akşam yemeğine geldi yarım saat oda evde durdu gine kahveye gitti telefonunu arıyom açmıyor bide bıktım zeten 1 buçuk sene dir aynı yataktada yatmiyoz kizim dogdugundan beri adamı ne gece görüyorum ne gündüz cok bunaldım artık bazen kendimi oldurup kultulmak istiyorum bazende deli cinler diyor birini bulgit bu evde cok bunaldım pizkolojim bozuldu artı büyük oğlum bile babasını sevmiyor hiç bana babam babalık yapmadı diyiyor he bide neymiş efendim kız uyutmuyor mus ondan bizim odada yatmiyormus ayrı yatıyorum ben bu adama napmaliyim siz soyleyin boy yaparak o boyle yaparak ondanda soğuyorum ardikyahergun aynisey hiç mutlu değilim hergun düşünüyorum neyapsamdiye
Bak canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum belki bizden daha tecrübelisin ama bir oğlun bir kızın var galiba çocukların hatrına sabret diyorum. Ben iki yıllık evliyim ilk doğum yaptığımda eşimde ayrı uyumak istiyordu neymiş bebek uyutmuyormuş sabah kalkıp işe gitmek zor oluyormuş baya tartıştık bu konuda . Madem uyutmuyordu ayrı uyuyacaktın ne diye tutturdun illa bebeğim olsun diye. Ya yok öyle değil alışırım falan dedi baktım buna bir ders gerekli kendim ayrı uyumak istedim yanima yaklaştırmadım kendisi tıpış tıpış geldi . Bide biz bebeklerimiz doğduktan sonra eşlerimize eskisi gibi ilgi gösteremiyoruz ondan böyle yapıyorlar eşin için birşeyler yap onu senden uzaklaştırmayacak şeyler çaba göster tartışmayla biryere varılmıyor canım. İlgi göster baktın olmuyor sonra kararını verirsin ama önce tevekkül canım inşallah rabbim yuvandan mutluluğu sevgiyi saygıyı eksik etmesin minik yavrularının hürmetine 🙏🌼♥️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bu adamın ilgisigliginden bunaldım piskolejim bozuluyor artık elim ayağım titriyor sabahtan buyanli kahvede Bi akşam yemeğine geldi yarım saat oda evde durdu gine kahveye gitti telefonunu arıyom açmıyor bide bıktım zeten 1 buçuk sene dir aynı yataktada yatmiyoz kizim dogdugundan beri adamı ne gece görüyorum ne gündüz cok bunaldım artık bazen kendimi oldurup kultulmak istiyorum bazende deli cinler diyor birini bulgit bu evde cok bunaldım pizkolojim bozuldu artı büyük oğlum bile babasını sevmiyor hiç bana babam babalık yapmadı diyiyor he bide neymiş efendim kız uyutmuyor mus ondan bizim odada yatmiyormus ayrı yatıyorum ben bu adama napmaliyim siz soyleyin boy yaparak o boyle yaparak ondanda soğuyorum ardikyahergun aynisey hiç mutlu değilim hergun düşünüyorum neyapsamdiye
Benzer dertlere sahibim senle kocanın kafa yapısı degismedikce arkadaş ortamı degismedikce değişmesi çok zor yaşadın duygulari anliyorm bende senin gibi tek başıma buyutuyirm Allah yardımcin olsn ama intiharı başka bir adamı fikrini unut çocukların var senin onlar napar sensiz sen onlara sarıl dua et

Tüm sayfalar yüklendi.