Aşerme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Buğlemin Annesi tarafından oluşturulan Aşerme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,578 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Aşerme
Konbuyu başlatan Buğlemin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yaa en tuhaf aşerdiginiz birşey oldumu... Ben nişasta aşeriyorum çok garip ama bildiğiniz ağzımın suyu akıyor nişasta isteyince canım ama yemedim zararı olur diye 🫣 benmi garibim anlamdım ki 🤣🤣
Toz sabun aşeriyordum ah ah görünce kendimi zor tutuyordum yememek için birde şu hani meşe odunu yakarsın kömürü kalır yaa off nasıl yemek isterdim 😆😆😆

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Toz sabun aşeriyordum ah ah görünce kendimi zor tutuyordum yememek için birde şu hani meşe odunu yakarsın kömürü kalır yaa off nasıl yemek isterdim 😆😆😆
Aranizda en masum benmiyim şimdi ben hiç asermedim sadece erik istiyordum oda 2 ay sonra yedim🤣🤣cevaplari okuyunca sasiridim ne ilginç şeyleri asermisler🤣

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Acaba nişasta yesem biraz olurmu yemedim hayla canım deli gibi istiyor bebeğe zarar verirmi yada karnimda kurt murt olurmu😂🫣🙄

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Acaba nişasta yesem biraz olurmu yemedim hayla canım deli gibi istiyor bebeğe zarar verirmi yada karnimda kurt murt olurmu😂🫣🙄
Bitane tarif vardı tiktokta gündem olmuştu nişastayı dondurup taş şekli alınca yiyorlardı benimde canım çekiyordu nişastanın zararı yokki sonuçta tatlılarda kullanıyoruz hem nişasta sağlıklıdır bence bikere ye birşey olmaz

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Aranizda en masum benmiyim şimdi ben hiç asermedim sadece erik istiyordum oda 2 ay sonra yedim🤣🤣cevaplari okuyunca sasiridim ne ilginç şeyleri asermisler🤣
Ooo bu daha ne ki ben yedim bile o kömürü kendimi tutamayıp 🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen artık dayanamıyorum eve geçeyim yicem vallahi😂
Kız benimde canım çekti bende yapacam yiyecem 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar