Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlısı artık bende bugun geldım doktordan muhakkak oldedı delta varyantı cok agır gecıyomus komsunun bı tanıdıgıda bugun aşı olmadıgı ıcın vefat etti bebegı aldılar bebek iyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla iyice ortada kaldım hiç bi şekilde karar veremiyorum doktor banada mutlaka ol dedi biontech öneririm ama farketmez de dedi bilmiyorum hiç bişey karar veremiyorum hala iki ihtimaldende korkuyorum
Hayırlısı artık bende bugun geldım doktordan muhakkak oldedı delta varyantı cok agır gecıyomus komsunun bı tanıdıgıda bugun aşı olmadıgı ıcın vefat etti bebegı aldılar bebek iyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet allahım korusun düşünsene o minicik yavru ne yapacak şimdi annenin öldüğüne mi yanacaz bebegin ne yapacağına mı aşı olacaz başka çaresi yok arkadaşlarım. Bu zamana kadar kimseden duymadık aşı olup doğurdu bebeğinde şu sıkıntı var diye etrafın gereksiz şeyleriyle kendimizi korkuttuk hep bilim diye bisey var. Bende hayırlısıyla şu grip bi bitse hemen olacam