Tabi canım asla değil kendi kızına bağırmak elimde büyümüş yeğenlerine sesini bir ton bile yükseltecek biri değil dün yazmışım da doğa aklımı aldı yanlış yazmışım bu sabah bağırdı o da işe gitmesi gerekiyordu aşağıda servis bekliyordu diye bir anlık sesini yükseltecekken engelledim işten döndüğünfe direkt kızıma sarılıp öptü özür diledi ikimizden de tüm gün içine dert olmuş bayram dönüşündeki mesele de ailesiyle bayağı sorunlar yaşadı epey tatsız şeyler oldu bir an önce çıkalım diye eşyaları taşırken bizimki ağlayınca o da bağırdı sağolsun kayınvalidem bana bırakmadan susturdu yolda da ben kızdım birilerine öfkelenince acını el kadar yavrudan mı çıkaracaksın bir daha asla istemiyorum iyi şeyler olmaz dedim haklısın ben de istemezdim gözüm döndü dediYani sonuçta çocuk bilmiyor ki biz öğretecez biz diyecez neyin doğru neyin yanlış olduğunu bagirsan ne anlar çocuk anca ona korku salar ve özgüveni sarsar başka da bişey deil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Normalde eşim öyle biri değil doğa ağlayınca hemen koşar bakar biraz tatsız şeyler oldu onun can sıkıntısı var Allah'tan hatasının farkında ama işten gelince ilk iş elini yüzünü yıkar ama bugün o kadar dert etmiş ki doğruca yanımıza geldi sonrası malum benim minnak kuvağına oturup kalkmasına izin vermedi elini yıkayamadı harika bir ceza oldu bana diyor ne yapıp edip kızıma huy değiştirtmem lazım bana da çok zor oluyor babasının ardından ağlayıncaKız izin verme bağırmasına sakın korkar babasından yoksa yavrum . Eşine de rabbim akıl versin bizim iyi canımız var o zaman ay Allahım ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben de babama resmen aşığım Allah'ım başımdan eksik etmesin annem de babam da çok zorlanmışlar şimdi zorlama sırası bana geldiBenim kızda öyle canm kızlar babaya düşkün olur derler valla isteyen istediğini söylesin söylüyolarda ben anneysem oda baba yapacak birşey yok
Son düzenleme: