Ayy Aleyna evettt bence doğum yapicaksin hastaneye bir git baktır sen benceKızlar hayırlı geceler nasılsınız
Şu bikaç gündür ayıptır söylemesi durduk yere ishal oldum 38+3 üm vajinam felaket ağrıyor cadı sürekli hep aşağıda hareketleri ve tekmeleri o kadar kuvvetli ki ağrıdan uyuyamıyorum sürekli sırtımdan belime ordan rahmime vuran bir ağrı var ağrılardan uyuyamıyorum sürekli tuvaletteyim acaba bu doğum belirtisi mi ilk kızımda ben böyle ağrılar çekmedim gerçekten dün öyle sancı girdi ki nefesim kesildi sandım![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İçimden bir his 1 hafta dolmadan sen doğum yaparsın diyorAyy Aleyna evettt bence doğum yapicaksin hastaneye bir git baktır sen bence![]()

Yaaa Aleyna doğum yapicaksin Allah'ın izniyleŞimdi azaldı ama saat 4 e kadar uyuyamadım sancım vardı mide yanması ve ağrısı şiddetli sırt ağrısı çekiyorum bide ishal var işte bildiğin su gibi geceleri daha çok oluyor

Aa sezeryanmiCanım doktora git baksınlar sancıyla beraber açılmada olur bak sen sezeryan olacaksın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr