Bakarmısınız ben yine geldim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde gizemisim0 tarafından oluşturulan Bakarmısınız ben yine geldim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,231 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Bakarmısınız ben yine geldim 😂
Konbuyu başlatan gizemisim0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gizemisim0

gizemisim0

Kayıtlı Üye
rank
Yahudiler yesin seni de Yav larin pilava Olsun senin gerizekali beyinsiz bak bende çok guzel terbiyemi bozarim canimi sıkma canini sikarim duydun mu o kuçuk yağli beynini zorlama beyinsizim , Seni alan o gerizekali adama da acidim yazikkk sen ne anne olabilirsin nede Kari yazik zavaliiiiiiii , Allahim seni beyinsiz zavali biri olarak yaratmiş belli aile terbiyen yok Ahlaksiz seni senin terbiyen olsaydi senden buyuk yaşda insana terbiyesizce davranmasin .. sabrimin sonundasin eger biraz daha zorlarsan beni sana oyle kufur ederim ki olmayan beynin almaz
Bana saygısız diyene bakın
@Hülya12 bi sadece kullandığım kelime yüzünden bana uyarı vermiştiniz
Benim karıılığım da anneliğimde seni ilgilendirmez Allah seni alana sabır versin bence bi terbiyesiz ahlaksız ne demek araştır sonra bana söyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Komik mi dedim? ben mi canim git bak sana ne yazdim ben ilk basta
Sana demedim @Buğlemim dedi somra sen onun peşine düştün

Leyla Gül

Kayıtlı Üye
rank
Bana saygısız diyene bakın
@Hülya12 bi sadece kullandığım kelime yüzünden bana uyarı vermiştiniz
Benim karıılığım da anneliğimde seni ilgilendirmez Allah seni alana sabır versin bence bi terbiyesiz ahlaksız ne demek araştır sonra bana söyle

Sana demedim @Buğlemim dedi somra sen onun peşine düştün
iste canim senin dilinden konuşma basladim . benimde sabrimin sonu var Ve o sabrimi yitirirsem bunun betterini duyarsin , uvelim kapanacani bilsem yine sana o kufurleri edip giderim .. gerçekden zorlama beni

gizemisim0

Kayıtlı Üye
rank
iste canim senin dilinden konuşma basladim . benimde sabrimin sonu var Ve o sabrimi yitirirsem bunun betterini duyarsin , uvelim kapanacani bilsem yine sana o kufurleri edip giderim .. gerçekden zorlama beni
Tamam abla sensin ben sana bişey demedim git üstleri oku soruma düzgünce cevap verilseydi zatten konu buraya gelmezdi ama komik dediniz bende cevabınızı verdim bu yani

Leyla Gül

Kayıtlı Üye
rank
Tamam abla sensin ben sana bişey demedim git üstleri oku soruma düzgünce cevap verilseydi zatten konu buraya gelmezdi ama komik dediniz bende cevabınızı verdim bu yani
Bana abla diyorsun ben senden kucugum yanliz ve ben sana komik bir olay demedim .. Goster bana hade nerde dalga geçmisim nerde komik demisim sana hade sen bana Terbiyesizce ben senden kuçukum ama Aklim senden buyuk defol dedin Ama yanliz ben senden kuçukum ve senin aklindan Buyuk aklim var .. Defol şimdi

Ekli dosyalar

• IMG_2892.png
    IMG_2892.png
    660.2 KB · Görüntüleme: 72

gizemisim0

Kayıtlı Üye
rank
Bana abla diyorsun ben senden kucugum yanliz ve ben sana komik bir olay demedim .. Goster bana hade nerde dalga geçmisim nerde komik demisim sana hade sen bana Terbiyesizce ben senden kuçukum ama Aklim senden buyuk defol dedin Ama yanliz ben senden kuçukum ve senin aklindan Buyuk aklim var .. Defol şimdi
Bak canım anlaşamıyoruz neyse sensin

Leyla Gül

Kayıtlı Üye
rank
Bak canım anlaşamıyoruz neyse sensin
Ben senle Anlaşmak istemiyorum : ben sana kotu bisey soylemeden sen bana saygisizlik yaptin ve terbiyesizce Saçma sapan seyler yazdin : Her geçikme gebelik degil bunu kabul et bende 9 gun gecikdim ee nolmus doctorlar 1 hafta gecikmeyi kabul ediyor . daha yenisin ogrenirsin bu seyleri 😉😗 Tabikide Tatlim herzaman 1 numarayim herzaman benim 😙😙😙😙

gizemisim0

Kayıtlı Üye
rank
Ben senle Anlaşmak istemiyorum : ben sana kotu bisey soylemeden sen bana saygisizlik yaptin ve terbiyesizce Saçma sapan seyler yazdin : Her geçikme gebelik degil bunu kabul et bende 9 gun gecikdim ee nolmus doctorlar 1 hafta gecikmeyi kabul ediyor . daha yenisin ogrenirsin bu seyleri 😉😗 Tabikide Tatlim herzaman 1 numarayim herzaman benim 😙😙😙😙
Sorma amacım buydu işte öğrenmek için hep bir numara ol bravo

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah 🤣 Benim Adetim geçikdini soyleyince Enfekson Enfekson diye tuturdun bu Ablamiza niye Ben gebeyken diyon 🤣🤣 senin Bana Gazdin mi var kiz 🤣🤣🤣 Çok komiksin Guldurdun kiz beni Galiba benle kanka olmak istedin ya ama samimi olmadim senle ozel Mesajlarda oyuzden , Bana bir zafin var ama olsun Kopegin duasi tutsaydi Gokden kemik Yağardi derdi Buyuklerimiz 😉😗🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bilemem herkezdede enfeksiyon olmak zorunda mı

Allah Allah 🤣 Benim Adetim geçikdini soyleyince Enfekson Enfekson diye tuturdun bu Ablamiza niye Ben gebeyken diyon 🤣🤣 senin Bana Gazdin mi var kiz 🤣🤣🤣 Çok komiksin Guldurdun kiz beni Galiba benle kanka olmak istedin ya ama samimi olmadim senle ozel Mesajlarda oyuzden , Bana bir zafin var ama olsun Kopegin duasi tutsaydi Gokden kemik Yağardi derdi Buyuklerimiz 😉😗🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Samimi olsanda olmasanda sorun deyil 👍

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Benim adetim yine gecikti 3 gün geçti ara ara kasıklarımda batma oluyor göğüs ucunun tam altında da ara ara sızlıyor 1 haftadır da göğüslerim çok şiş aşırı acıyor gerim gerim gerildi hiç böyle olmazdı ucunun altında da hiç acıma olmazdı gündüzde oruç olduğum için midem sürekli bulanıyor ama yemek yiyincede geçiyor test yapmalı mıyım yoksa yine normal gecikme mi acaba
Canm rabbim gönlüne göre versin ben hep aceleci davrandım adetime 2 gün varken öğrendim gebeliklerimi herkesin bir olmuyor gecikmen varmış test yap yada kan ver en garanti yöntem bu

Tüm sayfalar yüklendi.