Hakaret içerikli mesajlar yazmayın. Üslubunuza dikkat edin !!
Yaw Allah Aşkina Bu Ablamiza Hamilesin sen yazin ya bunu duymak istiyor Eger hamile degilsin derseniz sizi tersliyorAllahim ya tamam Abla tamam hamilesin sirff 3 guncuk gecikdin diye hamilesin aferin sana bekle 9 ay sora doguracaksin tebrikler ablacim anlamiyorsun galiba sen test yapmadan biliyorsan biz nerden bilekkkk git yaw yap kan testi ogren Allah allah bu kadar zor degil ABLAAblacım anlamıyon heralde erken de olunca çıkmıyor ya hani acaba yapıyım mı diye sordum hamilemiyim diye değil işte bende onu diyorum sordum özgürce madem ters türs cevap verme özgürce cevap veriyorsan venim sorduğumada karışma defalarca da sormadım ayrıca bu ikinci tecrübeyle bilmemeklede alakası var boş konuşma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ablacım anlamıyon heralde erken de olunca çıkmıyor ya hani acaba yapıyım mı diye sordum hamilemiyim diye değil işte bende onu diyorum sordum özgürce madem ters türs cevap verme özgürce cevap veriyorsan venim sorduğumada karışma defalarca da sormadım ayrıca bu ikinci tecrübeyle bilmemeklede alakası var boş konulma
Tamam ablacım amin inşallah çok teşekkürlet
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tecrübeyle alakalı değil diyorsun sende sormuşsun sende ultrason gözü yokta diğer insanlarda mu var ben anlmadım