Sorum var Bakarmisiniz canlarim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Bakarmisiniz canlarim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 563 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz canlarim
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Son həftələrdəsən ona görə canım biraz yüngül yemekler ye mən qızımda dəhşət çox şişmişdim ayaqqabılarım belə olmurdu ayağıma indi hələki şişliklər yoxdu ama axırlardı deyə xəmir yeməklərinnən şirnidən uzaq olsan yaxşıdı belə qorxma uşağa heçnə olmaz inşallah
İnşallah canm he uzaq durum gerek de ne qalibki 5 hefde zad
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnsanın canı istiyor arada ama az dsyancsn kuzum
Aynen ya eşimde hep aliyor alma deyiyorum evde qizlarim var onlar icin almaliyim diyor 🤣

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz size sorum olucaq 35+3 haftalik hamileyim doktorum tatli yememi yasakladi şekerim kalkmiş bebeye bişiy olurmu eken dogum falan yüz ayaklar eler sisimis yatib kalkdimda vagina tarafim baski oluyor
Gebelik şekeri önlem alınmazsa kalıcı hale gelebiliyor canm dikkat et

Gülər

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz size sorum olucaq 35+3 haftalik hamileyim doktorum tatli yememi yasakladi şekerim kalkmiş bebeye bişiy olurmu eken dogum falan yüz ayaklar eler sisimis yatib kalkdimda vagina tarafim baski oluyor
Qorxulu birwey deyil , son həftələrindesen ona gore hekim ele deyib dedim axi, vhatcapa gire bilmirem deye burdan yazıram

Tüm sayfalar yüklendi.