Sorum var Bayram da neredesini kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Bayram da neredesini kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,310 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bayram da neredesini kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Aklimizdaki ilk dışarda bir kahvaltı
Sonra aile ziyareti
Daha sonra eğer olursa tabi şöyle biraz değişiklik yapalım gezelim dersek o
Başka bişey yok bu sene çok güzel geçmiyor 😏
Bence çok güzel plan olmuş inşallah güzel geçer cocuklarinla eşinle beraber luna parkada gidebilirsiniz güzel aktivite olur bence ☺️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bence çok güzel plan olmuş inşallah güzel geçer cocuklarinla eşinle beraber luna parkada gidebilirsiniz güzel aktivite olur bence ☺️
Keşke öyle bir şansım olsa ama benim adam yemeden başka aktivite yapmaz 😅😅 en fazla götüreceği yer parkdir o da 5 dakkadir 😂😂 ah keşke erkeklerde romantik olsa biraz keşke 😂

Kayıtlı Üye
rank
Keşke öyle bir şansım olsa ama benim adam yemeden başka aktivite yapmaz 😅😅 en fazla götüreceği yer parkdir o da 5 dakkadir 😂😂 ah keşke erkeklerde romantik olsa biraz keşke 😂
Vallahi gülüm sana söylüyom ama bizimki de götürmez 11 senedir ilk defa luna parka götürdü 1 buçuk saat arabayla gittik sadece 20 dakika kaldık geri döndük🤣 dedim bari gittigimiz yol kadarı orda kalsaydik ama yok erkekler hepsi aynı vallahi 🤔☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ailemden uzaktayim bayramda aileme gidecek Allah'ın izniyle ☺️ sen nereye gideceksin kuzum bayramda
Bu bayram ilk dafa İzmir'e gidecem ilk defa bayramda misafirlerim gelmicek ben misafir olacam 🤣🤣🤣

Ailemden uzaktayim bayramda aileme gidecek Allah'ın izniyle ☺️ sen nereye gideceksin kuzum bayramda
Bu bayram ilk dafa İzmir'e gidecem ilk defa bayramda misafirlerim gelmicek ben misafir olacam 🤣🤣🤣

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi gülüm sana söylüyom ama bizimki de götürmez 11 senedir ilk defa luna parka götürdü 1 buçuk saat arabayla gittik sadece 20 dakika kaldık geri döndük🤣 dedim bari gittigimiz yol kadarı orda kalsaydik ama yok erkekler hepsi aynı vallahi 🤔☺️

Ohh ne güzel cnm tadını çıkar gez dolaş keyfine bak 😁

Kayıtlı Üye
rank

Ohh ne güzel cnm tadını çıkar gez dolaş keyfine bak 😁
İşallah bizimle birlikte eltimde gelecekti benle eşim hiç istemiyoduk ama söyliyemiyoduk biraz ondan dolayı gitmek konusunda kararsizdim ama dün akşam eltimin gelmiyecegini öğrendim şimdi çok mutluyum heyecanlıyım ☺️🤣🤣🤣🤗biran önce cuma günü olsun istiyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

İşallah bizimle birlikte eltimde gelecekti benle eşim hiç istemiyoduk ama söyliyemiyoduk biraz ondan dolayı gitmek konusunda kararsizdim ama dün akşam eltimin gelmiyecegini öğrendim şimdi çok mutluyum heyecanlıyım ☺️🤣🤣🤣🤗biran önce cuma günü olsun istiyorum
Neden vazgeçmiş iyi olmuş ozaman 😅

Tüm sayfalar yüklendi.