Sorum var Bayram da neredesini kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Bayram da neredesini kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,312 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bayram da neredesini kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun balım bizde Kayra bey sayesinde ilk kez ayrı kaldık ama cidden çok zor konuşuyoruz ama işte 🥺yan yana olmak daha farklı evi mi bile özledim rabbim Kayra yi sağ salim kucağıma alıp evime eşimin yanına dönmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 kimseyi de zorunlu. Olmadıkça eşinden ayrı bırakmasın rabbim 🤲🏻
Amin gulumm işallah 🤲

Köy uzakmı kaç haftalıksın ben 35 haftalığım 1 saatlik yollara gidiyorum bauramdad aköye gidicem 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bayramda napacak eşin yanlız yazık ya ben bir gün bile ayrı kalamıyorum eşimin peşinden heryere gidiyorum 😅
33 haftalığım nesloşum yola dayanmıyorum ondan gidemiyorum ya 😣

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bayramda napiyosunuz ?
Nereye gidiyorsunuz ?
Neler yapiyorsunuz ?
Oglumla ilk bayramimiz 🥰 . Arefe gunu birlikte tatli yapicaz minik ellerini unlicam 🤭🥳 . Gece uykusuna yatirdigimda bayramliklarini ayakkabilarini bas ucuna koyucam 🥰. Sabah uyandigimizda ailece ilk bayram kahvaltimizi yapicaz ☺️☺️☺️👏🏻. Oglumu kucagima alip babasinin elini opturucem sonra esime verip kendi elimi opturucem 😂😂😂 minik pantolonun cebinede para koyucam 😂😂😂 sonra sirasiyla es dost akraba anneanne dede babannne dede vs. Gezicez Allahin izniyle 🥰 boyle bir hevesim istegim arzum var . Ben kucukken bayramlar dolu dolu gecerdi bayramliklarimla uyurdum sabah olsada giysem diye oglumda bebekligi ve kucuklugu boyunca ayni heycani hissede bilsin istiyorum 😍

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Suanlık bir planım yok ama annemlere büyüklerimizn yanina giderim kardesimde dogum yapabilir😍😍🤗🤗💝 benim planım böyle kuzum şimdilik sen napiyorsun nereye gidiceksin🤭🤗
Evdeyiz. Eşim görevden gelmş olacak evimzde dinlenicez naspse. Zaten ailem çok yakın onlara giderz bayramlaşmaya tm dır😊 kaynanalara gidemeyz 12 saat yol çekemem😁

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
33 haftalığım nesloşum yola dayanmıyorum ondan gidemiyorum ya 😣
Bazen bende rahatsız oluyprum idrardan şişiyorum bide dik oturmam gerek bebek çok oynuyo batıyo onun haricinde sorun olmuyo evde daha rahat oluyor insan ama ben yerimde duramıyorum bayramdada durmam 🤭

Ben bu gidisle ramazanida hastanede kecrecem kaliba🥲
Bugün yarın doğurursun canım inşallah bekliyormusunuz
Ben bu gidisle ramazanida hastanede kecrecem kaliba🥲

Bazen bende rahatsız oluyprum idrardan şişiyorum bide dik oturmam gerek bebek çok oynuyo batıyo onun haricinde sorun olmuyo evde daha rahat oluyor insan ama ben yerimde duramıyorum bayramdada durmam 🤭

Bugün yarın doğurursun canım inşallah bekliyormusunuz
Aynen öyle canım benim 😂❤️

Tüm sayfalar yüklendi.