Anladım gülüm Allah kavuştursun enişte beyle işallah ben de hamile değildim ama eşimle ayrı kaldık eşim çalışmaya şehir dışına Urfa'ya gitti ben İstanbul da kaldım çok zor ayrı kalmak Allah kavuştursun canm benimKuzum normalde biz eşimle Kırklareli'nde yaşıyoruz ama benim erken doğum riskim olunca yaşadığınız yerde eşimden başka kimse bakmayacagi için annem beni Ankara'ya getirdi onun yanında kalıyorum eşim de arada ziyarate geliyor beni bu sefer Kayra doğana kadar gelemicek zaten Kayra doğsun bende geri donecem 1 2 hafta içinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla bizim bu bayram Hollanda'da akrabalar gelecekmiş ama hiç umursamıyorum cunki ben burda yokum hahahaaaBizim burda bayram çok yoğun geçer ilk gün çocuklar gelip gidiyor paket paket şeker biter , öbür ramazan Bayramında orduyla misafir geldi yani o kadar ki hiç bir yere gidemedim bakalim bu bayramda öyle olacaksa evdeyim demektir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla bizim bu bayram Hollanda'da akrabalar gelecekmiş ama hiç umursamıyorum cunki ben burda yokum hahahaaaBizim burda bayram çok yoğun geçer ilk gün çocuklar gelip gidiyor paket paket şeker biter , öbür ramazan Bayramında orduyla misafir geldi yani o kadar ki hiç bir yere gidemedim bakalim bu bayramda öyle olacaksa evdeyim demektir
Ama ben baştan dedim biyere gitmesem bile sokak sokak gezecem bu bayram 11 senedir hiç bir bayram biyere gitmiyorum bitek geçen kurban bayraminda annemlere gittim o yani dedim ben artık evde kalmicam isyan ettim 11 senenin sonunda biraz geç oldu ama olsun akillandim