Bebe şampuanı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Bebe şampuanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,950 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebe şampuanı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne ve anne adayları oğluma hazırlıklara başladık ama şampuan ve bebek yağında kararsız kaldım hangi markayı kullanayım diye siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz memnun kaldığınız ürünler hangileri gerçi her bebeğin bünyesi farklıdır ama genede tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🤗
İkiside DALİN cnm🐤🐤🐤

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anne ve anne adayları oğluma hazırlıklara başladık ama şampuan ve bebek yağında kararsız kaldım hangi markayı kullanayım diye siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz memnun kaldığınız ürünler hangileri gerçi her bebeğin bünyesi farklıdır ama genede tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🤗
Bende ilk doğduğundan beri uni baby kullanıyorum 8 aylık halada devam ediyorum memnunum. Yağ olarakta yazın doğmuştu dışardan yağ almadım doğal zeytinyağı kullanıyorum

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Market ürünlerinden uzak dur öncelikle. Dalin, Uni baby vs. Hatta Mustela'dan Bepantol'den bile. Hepsi kimyasal içerikli ürünler. Alerjilere ve hatta ileride hormon bozukluklarına sebep olabilirler. Daha doğal markaları araştırmanı öneririm. Weleda, Incia, Sinevo gibi. Evet, kimyasallar ucuz ama bebeğimden önemli değil.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Şampuan, yağ, ve krem hepsi dalin çok da memnunum 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Market ürünlerinden uzak dur öncelikle. Dalin, Uni baby vs. Hatta Mustela'dan Bepantol'den bile. Hepsi kimyasal içerikli ürünler. Alerjilere ve hatta ileride hormon bozukluklarına sebep olabilirler. Daha doğal markaları araştırmanı öneririm. Weleda, Incia, Sinevo gibi. Evet, kimyasallar ucuz ama bebeğimden önemli değil.
3 yıldır dalin kullanırım hiç bir zararını görmedim, sanki kullandığımız herşey doğal..

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ben şampuan olarak sebamed yenidoğani düşünüyorum bebek yağıni da mustela veya Sebamed

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Dalın şampuan Dalin Bebek yagi Bepanthol pişik kremi kullandim oglumda kizimada aldim hayirlisiyla kullanmayı nasip etsin allahim 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.