Bebe şampuanı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Bebe şampuanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,950 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebe şampuanı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne ve anne adayları oğluma hazırlıklara başladık ama şampuan ve bebek yağında kararsız kaldım hangi markayı kullanayım diye siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz memnun kaldığınız ürünler hangileri gerçi her bebeğin bünyesi farklıdır ama genede tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🤗
dalin sampuan, vucut icin has zeytinyagi kullaniyorum canim.

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Şampuan, yağ, ve krem hepsi dalin çok da memnunum 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

3 yıldır dalin kullanırım hiç bir zararını görmedim, sanki kullandığımız herşey doğal..
Bilimsel verilere dayanarak konuşuyorum. Tabi yine de tercih meselesi. Elimizden geldiğince doğal olmakta fayda var diye düşünüyorum. Benim evime zararlı kimyasal içeren hiç bir ürün giremez. Çamaşır suyu ve yumuşatıcıdan vazgeçemedim sadece.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bilimsel verilere dayanarak konuşuyorum. Tabi yine de tercih meselesi. Elimizden geldiğince doğal olmakta fayda var diye düşünüyorum. Benim evime zararlı kimyasal içeren hiç bir ürün giremez. Çamaşır suyu ve yumuşatıcıdan vazgeçemedim sadece.
Bilimsel falan filan aman boşverr denedim onayladım zararı yok işte 😅😅 en tehlikesi zaten çamaşır suyu daline gelene kadarr ohoo 😅😅🤗

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Bilimsel falan filan aman boşverr denedim onayladım zararı yok işte 😅😅 en tehlikesi zaten çamaşır suyu daline gelene kadarr ohoo 😅😅🤗
Klozetten çamaşır suyu kokusu almazsam bana hala kirliymiş gibi geliyor (sadece klozette kullanıyorum) 😂 Tüm ürünleri temiz içerikli ürünlerle değiştirdiğimden beri kronik alerjim ve kronik mantarım kendiliğinden iyileşti. Bilim yalan söylemez bacılar 😆😆

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne ve anne adayları oğluma hazırlıklara başladık ama şampuan ve bebek yağında kararsız kaldım hangi markayı kullanayım diye siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz memnun kaldığınız ürünler hangileri gerçi her bebeğin bünyesi farklıdır ama genede tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🤗
Pişik kreminden tut şamouanına kadae mustela kullandım çok memnun kaldım açıkçası ama doktorumuz atopik ciltli olfuğu için bioderma abc serisine döndürdü şampuanını ama losyonu pişik kremi A+ kesinlikle tavsiye ederim şampuanıda çok güzel aslında tüm arkadaşlarıma önerdim hepsi kullanıyor bende çok memnundum ama bizim oğlan garip bi çocuk

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Klozetten çamaşır suyu kokusu almazsam bana hala kirliymiş gibi geliyor (sadece klozette kullanıyorum) 😂 Tüm ürünleri temiz içerikli ürünlerle değiştirdiğimden beri kronik alerjim ve kronik mantarım kendiliğinden iyileşti. Bilim yalan söylemez bacılar 😆😆
Klozet illaki o çamaşır suyunu içecek 😅😅😅 içmezse olmaz şart 😅

Tüm sayfalar yüklendi.