Selam kızlar bebegimiz 4. Ayına giriyor reglm gecikti bugun test yaptım bir baktım iki çizgi peşpeşe bebegi olanlar nasıl cok zor oluyor mu bir yandan beraber büyümleri çok fazla ara olmaması iyi ama bilemedim
Oy maşallah sag salim gelsinler inşallah allah büyük güç verir bize üstesinden geliriz inanıyorum cevrede boş boş konusabları duymucaz artık sanki kendileri büyütüyorlar masraflarını karsılıyorlar herseye maydonozlar allahım sabır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sagol canım cevre cok korkutuyor ya hayatın bitti yandın sen neler neler
Sagol canım allah raxı olsun cevremdekiler o kadar boş konusup üzdüler ki hayatın biticek yandın sen kafayı mı yedin flan
Arkadas aramazlar birbirlerine yeterler diye düşünüyorum hep allah büyük saglıklı olsunlarda elbet büyüyecekler
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah
Sagol canım allah razı oksun sag salim kucagımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Sagol canım allah razı olsun
Oy maşallah sag salim gelsinler inşallah allah büyük güç verir bize üstesinden geliriz inanıyorum cevrede boş boş konusabları duymucaz artık sanki kendileri büyütüyorlar masraflarını karsılıyorlar herseye maydonozlar allahım sabır
Canım sen onları hiç dinleme bende ikiz bekliyorum duyan Allah yardımcın olsun çok zor diyor ama kolay olsun olmasın ben çok mutluyum senin de beraber büyür birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel hiç üzülme sen hayırlısı buymuş demek sizin için
Selam kızlar bebegimiz 4. Ayına giriyor reglm gecikti bugun test yaptım bir baktım iki çizgi peşpeşe bebegi olanlar nasıl cok zor oluyor mu bir yandan beraber büyümleri çok fazla ara olmaması iyi ama bilemedim
Cnm oncelikle hayirli olsun saglikli olduktan sonra ferisi geliyo hic korkma buyutumeyrcek olsam ben buyutemezdim kizim 27 haftalik dogdu 3 ay kuvezde kaldi hastaneden cikinca beni hic emmedi sagip biberonla verdim inan onu bile ememiyodu cay kasigiyla besliyodum iki yudum icip onu bile kusuyodu 5 aylikken hamile oldugumu ogrendim ikisiyle zaman cok cabuk gecti ve susn 4 hucuk yadinda cok sukur bi sorunu yok kardesiylede cok iyi anlasiyolar hemde birbirlerinin gelisiminde yardimci oluyolar konusuyolar oyun oynuyolar birbirlerinden hic ayrilmiyolar sen milletin ne dedigine bakma
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah doğru bebeğin daha çok küçük ama nasibi var gelecek demek bu minnoşta benim kuzenim arka arkaya 3 tane doğurdu biri benim ufaklıktan 4 5 gün önce doğdu daha bir şekilde bakılıyor, büyüyüp gidiyorlar merak etme. Yaş farkı olmaması bir yandan iyi arkadaş gibi büyür giderler işte emiyor muydu bebiş? Bir o sıkıntı olur belki.