Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim uyurken ağzının icinde kusmuk var bazende agzinin kenarından akıyor dün gece bu kusmuk yuzunde uyurken zor nefes aldi kipkirmizi oldu
Doktor bana gazi varsa kusar, gaz ilaci ver dedi, ben gazini cikariyorum ama simdi dizimdeyken de gazini cikariyorum gaz ilaci vermiyorum. Şimdi eskisinden daha az kusuyor
Doktor bana gazi varsa kusar, gaz ilaci ver dedi, ben gazini cikariyorum ama simdi dizimdeyken de gazini cikariyorum gaz ilaci vermiyorum. Şimdi eskisinden daha az kusuyor
Evet kuzum gazını tam çıkarmıyor da olabilir reflüden de olabilir ya da fazla yediği için de kusuyor olabilir benim oğlumda öyle 3 aylık her emmeden sonra mutlaka kusar
Kilosu iyimi peki kuzum yani kusması kilo almasına engelmi
Evet kuzum gazını tam çıkarmıyor da olabilir reflüden de olabilir ya da fazla yediği için de kusuyor olabilir benim oğlumda öyle 3 aylık her emmeden sonra mutlaka kusar
Kilosu iyimi peki kuzum yani kusması kilo almasına engelmi
Mama verdiğim günden beri kusuyor geçen hafta salı günü kontrolde 3.900 kilosu normalmi kilo alımı doktorda bişi demedi bidahaki kontrolde kustugunu doktora soyliyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi