Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabiki de çok zor daha dün bile günleri sayarken akşamina bebeğimi kaybettim onunla birlikte benimde kalbim durdu sanki ama imtihan dünyası bura ne değiştirebilirsin nede engelleyebilir sin. Allah nasıl isterse ne isterse o oluyor hamd olsun rabbim seni umutla mükâfat landır di canım Allah onunla sabır verdi sana, belki de hayırlısı buymuş biliyorum ne denilse de ne desekte kendimize asla acımız dinmeyecek Allah Kerim dir canım elbet geçecek elbet alışacaz sende umut için dik dur ve onun sana daha çok ihtiyacı var kuzum Allah yardımcın olsun rabbim sabrın en güzelini nasip etsin inşallah amin canım Allah razı olsun inşallah duadan ve teslimiyetten daha güzeli yok inan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım Allah razı olsun inşallah çok Şükür yinede Rabbime
Sağolun kızlar gerçekten çok zor çok acı bişey son kontrolden üç gün sonra kalbi durmuş böyle bişey varmı ya Allah'ım merhamet et hastanedeyim hala çok ağrım var bebek düşmedi daha doğum için gelecektim ben buraya çoğu gitmiş azı kalmıştı
Ah mariyam imtihan dünyasındayız canım benim böylesi hayırlısıymış demek ki öyle düşün rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder . Şuan nasılsın canım oldu mu doğum
Ah mariyam imtihan dünyasındayız canım benim böylesi hayırlısıymış demek ki öyle düşün rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder . Şuan nasılsın canım oldu mu doğum
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah
Doğum sabah oldu Ayşem bebeğim çürümüş tü minnacık tı doğum sonrası hafif bir kürtaj yapıldı çok şükür bütün parça kendiliğinden düştü kürtaja gerek duyulmadı sonrası taburcu edildim , evdeyim çok ağrım var doğumdan da kötüymüş çok zor
Allah razı olsun canım prensesim gitti çok mutluydum bur kaç ay kalmıştı sadece nasip değilmiş demek ki Allah böyle istemiş elimden bişey gelmiyor kızımı çok özledim karnıma dokununca artık olmadığını bilmek çok kötü bir duygu, nasıl toparlanacam bilemiyorum ona aldığım şeyler hep gözümün önünde Allah'ım yardım et ne olur kalbim sıkışıyor
Kızlar çok kötüyüm neden nasıl oldu anlamadım
Bugün karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve öğrendim ki bebeğimin üç hafta önce kalbi durmuş çok kötüyüm şuan hastanedeyim lütfen dua edin rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Sağolun kızlar gerçekten çok zor çok acı bişey son kontrolden üç gün sonra kalbi durmuş böyle bişey varmı ya Allah'ım merhamet et hastanedeyim hala çok ağrım var bebek düşmedi daha doğum için gelecektim ben buraya çoğu gitmiş azı kalmıştı
Cok ağrım var karnım çok ağrıyor
Evet doğum sabah oldu öğlen taburcu ettiler evdeyim şimdi
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah
Doğum sabah oldu Ayşem bebeğim çürümüş tü minnacık tı doğum sonrası hafif bir kürtaj yapıldı çok şükür bütün parça kendiliğinden düştü kürtaja gerek duyulmadı sonrası taburcu edildim , evdeyim çok ağrım var doğumdan da kötüymüş çok zor
Allah razı olsun canım prensesim gitti çok mutluydum bur kaç ay kalmıştı sadece nasip değilmiş demek ki Allah böyle istemiş elimden bişey gelmiyor kızımı çok özledim karnıma dokununca artık olmadığını bilmek çok kötü bir duygu, nasıl toparlanacam bilemiyorum ona aldığım şeyler hep gözümün önünde Allah'ım yardım et ne olur kalbim sıkışıyor
Birtanem seni cok iyi anlayabiliyorum rabbim sana sabir versin Alimize uzun uzun ömür versin rabbim en kisa zamanda hayirli bir sekilde tekrar sana o duyguyu yaşatsın birtanem
Birtanem seni cok iyi anlayabiliyorum rabbim sana sabir versin Alimize uzun uzun ömür versin rabbim en kisa zamanda hayirli bir sekilde tekrar sana o duyguyu yaşatsın birtanem