Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,857 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum hafif seğirme şeklinde olursa bağırsak hareketlerinide hissetmiş olabilirsin. Her gün hareket hissetmek için henüz erken hiç moralini bozma birkaç hafta sonra bebek kendini hissettirir merak etme. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Normalde hissediyordum hareketlerini ama bugun cok hissedemedim. Bsy olur kalbi durur haberim olmaz diye korkuyorum :(
Geçenlerde ben de böyle bir durum yaşadım canım hatta burada konu başlığı açmıştım sağolsun deneyimli anneler bana yat uzan çikolata filan ye demişlerdi. Biz çok hareket edince bebeği hisetmeyebiliyormuşuz. Sen de dene istersen canım. Sıkma canını bebeğin iyidir inşallah ❤️ Olmadı doktoruna da bir danışırsın bu söylediklerim işe yaramazsa.

Mira nehir

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hafif seğirme şeklinde olursa bağırsak hareketlerinide hissetmiş olabilirsin. Her gün hareket hissetmek için henüz erken hiç moralini bozma birkaç hafta sonra bebek kendini hissettirir merak etme. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Aminn cnm inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminn cnm inşallah
Geçenlerde ben de böyle bir durum yaşadım canım hatta burada konu başlığı açmıştım sağolsun deneyimli anneler bana yat uzan çikolata filan ye demişlerdi. Biz çok hareket edince bebeği hisetmeyebiliyormuşuz. Sen de dene istersen canım. Sıkma canını bebeğin iyidir inşallah ❤️ Olmadı doktoruna da bir danışırsın bu söylediklerim işe yaramazsa.
Çikolata yedim cnm bekledim uzanip pek farkedemedim inşallah biraz sonra fark edrm hareketlerini. Benim bundan onceki bebegimin kalbi durduğu icin yine ayni şey olur haberim olmaz diye korkuyorum .

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 17.haftada hergun bebek hareketlerini hissediyormusunuz siz ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

??
Ben ilk gebeliğim de 22. Haftaya kadar hissetmedim bu ikinci gebeliğim de 15. Haftada hissetmeye başladım arada sırada teken atıyor arada sırada atmıyor normal şeyler bunlar bazen arıyor bazen atmıyor benim oğlan 😅😅😍😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.