Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum hafif seğirme şeklinde olursa bağırsak hareketlerinide hissetmiş olabilirsin. Her gün hareket hissetmek için henüz erken hiç moralini bozma birkaç hafta sonra bebek kendini hissettirir merak etme. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Geçenlerde ben de böyle bir durum yaşadım canım hatta burada konu başlığı açmıştım sağolsun deneyimli anneler bana yat uzan çikolata filan ye demişlerdi. Biz çok hareket edince bebeği hisetmeyebiliyormuşuz. Sen de dene istersen canım. Sıkma canını bebeğin iyidir inşallah Olmadı doktoruna da bir danışırsın bu söylediklerim işe yaramazsa.
Kuzum hafif seğirme şeklinde olursa bağırsak hareketlerinide hissetmiş olabilirsin. Her gün hareket hissetmek için henüz erken hiç moralini bozma birkaç hafta sonra bebek kendini hissettirir merak etme. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Geçenlerde ben de böyle bir durum yaşadım canım hatta burada konu başlığı açmıştım sağolsun deneyimli anneler bana yat uzan çikolata filan ye demişlerdi. Biz çok hareket edince bebeği hisetmeyebiliyormuşuz. Sen de dene istersen canım. Sıkma canını bebeğin iyidir inşallah Olmadı doktoruna da bir danışırsın bu söylediklerim işe yaramazsa.
Çikolata yedim cnm bekledim uzanip pek farkedemedim inşallah biraz sonra fark edrm hareketlerini. Benim bundan onceki bebegimin kalbi durduğu icin yine ayni şey olur haberim olmaz diye korkuyorum .
Ben ilk gebeliğim de 22. Haftaya kadar hissetmedim bu ikinci gebeliğim de 15. Haftada hissetmeye başladım arada sırada teken atıyor arada sırada atmıyor normal şeyler bunlar bazen arıyor bazen atmıyor benim oğlan