Canımın içi teşekkür ederim doğru söylüyorsun sağol tavsiyen için bende büyük almaya çalışıyorum ve de dediğin gibi patikli almaya gerek yok 2-3 tane olsun yeter küçükken giydiririz sonra külotlu çoraba geçerizCok guzeller canim guzel gunlerde giydirmek nasip olsun insallah saglikla . Yavas yavas al koy kenara en iyisi zaten consiyet ogrenince insan dayanamiyor . Sana ufak bir tavsiye verwyim bende ilkmez anne oldum ve bebegime giydirdikce fark ettim . Tulum aldim alt ust takim.aldim.ve ben bunlarin cogunu ayaklari patikli almisim . 1-3 3-6 aylilarda vardi cogunluk hic birini agiz tadiyla giydiremedim ustune tam olan tulumlarin patikleri ayaklarina kucuk geldi yani 1-3 aylik bir tulumu 1 aylikken goydire bildim sonra olayi farkedince 3-6 dan 3 aylik olmadan giydirmeye basladim . Bunu tecrube edinmis biri olarak tulum veya takim olabildigince patiksiz almaya calis .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya çok pahalılar bende bunları uygun buldum yani bebiş kıyafetlerine göre aldım yavaş yavaş alınca ne aldığını da biliyorsun daha iyi oluyor teşekkür ederiz teyzesi sağlıkla giysinler inşallahGüle güle giysin canım çok güzeller en iyisini etmişsin yavaş yavaş almaya basla benim ki 35 haftalık ilk defa bugün alış veriş yapmaya gittim hic bir şeye el atılmıyor 2 kırıklığı 2 atlet bir battaniye 3 çorap 3 çıt çıt lı 695 tl dedi şok oldum
Teşekkür ederiz teyzesi sedoşşşYaa net olsa bende alırdım
Kesinlikle bi anda alacak gücüm olmaz içimde de kalsın istemiyorum alıyorumDemi kuzum bende gidip gelip aldiklarima bakiyorum her ay parca parca alirsan tabi maddi acidan daha kolay olur çiçeğim bende öyle yaptm