Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 28 gunluk bebegım var gunduz kendı sütümü verıyorum yetebıldıgı kadar 4 5 bazen gun boyu verırım sagıp da ama gece mama verıyorum sizce su vermem gerekiyor mu yoksa anne sutu ıctıgi ıcın gerek yok mu
Ek gıdaya geçene kadar su vermedim ben , ek gıdaya geçtikten sonra az az su vermeye başladım . Anne sütü alıyor zaten gerekli sıvıyı ordan karşıladığı için su vermene gerek yok canım Doktorumuz bu şekilde yapmamı söylemişti.
Kızlar 28 gunluk bebegım var gunduz kendı sütümü verıyorum yetebıldıgı kadar 4 5 bazen gun boyu verırım sagıp da ama gece mama verıyorum sizce su vermem gerekiyor mu yoksa anne sutu ıctıgi ıcın gerek yok mu
Allah bağışlasın kuzum bende takviye olarak mama veriyorum 5 aylık nerdeyse veriyorum su mamadan sonra agziniin içini yikasin mama klamsin diye hem pamukcugu onluyo en azından
Bu çok yanlış bir yaklaşım. Doktorun eğer ver demediyse her hangi bir sorun yok ise verilmemeli . Çünkü bebeğin midesi cok küçük oldugundan midesini su ile doldurmuş oluyorsun ve anne sütünü yeterli miktarda almasını engelliyorsun. Anne sütü ile su ihtiyacı zaten karşılanmış oluyor.