Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,121 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İnan bilmiyorum Hülyam herkes sorup duruyor aynı soruyu sonunda ben gidecem o olacak 🤦🏻‍♀️😞
Evime yenj taşındım inan bir rahat vermediler , komşularım diyor kız vallahi biz rahatsız oluyoruz bunlar niye gitmiyorlar biz hiç böyle birşey ne gördük ne duyduk diyorlar, ya insan evini yurdunu bırakıp oğlunun evine yerleşirmi😠
Çok çok memnun oldum canım benim ❤️ Allah yavrularını sana bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah 🤲 eşinle ve çocuklarınla musmutlu bir yaşamın olur inşallah canim benim ❤️
Bende çok memnun oldum kuzum 💞💞💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin birtanem cumlemizin evladini rabbim korusun 🤲🤲🙏🙏💞💞

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kuzm susma neden susuyorsun bunu şu istimal ediyorlar 😡 karşılarına geç konuş terbiyeiszler 😡
Kuzum inan söylüyorum diyorum gidin evinize köye gitmiyorsan git buradaki evine neyi kimi bekliyorsun, benim huzurum kalmadı evimde huzur bulmak istiyorum kadın yüzsüz utanmıyor ki ha duvara söyledin ha ona , bide geçen evine gidince bana ne diyor biliyor musun diyo ki Sanem kızı yani yemin etmiş gelmiyor sen benimle kac gün gel köye bana yardım edersin dedim vallahi hiç kusura bakma ben köye adımımı atma al kızını götür ben niye gelecem diyor e komşular ne diyecek demiyecek mi gelinin niye gelmemiş misafirlere çay falan getirsin, dedim kimse umrumda değil kim ne derse desin , dedimki sen düşünmüyor sun demiyorsun el alem kızın nerde diye sormayacak sonuçta bekar kız okumuyor etmiyor ama diyecekler gelinin nerde dedim herkeste biliyor benim evim ayrı gelirim gelmem bu kimseyi ilgilendirmez

Amin canım ❤️😍

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum inan söylüyorum diyorum gidin evinize köye gitmiyorsan git buradaki evine neyi kimi bekliyorsun, benim huzurum kalmadı evimde huzur bulmak istiyorum kadın yüzsüz utanmıyor ki ha duvara söyledin ha ona , bide geçen evine gidince bana ne diyor biliyor musun diyo ki Sanem kızı yani yemin etmiş gelmiyor sen benimle kac gün gel köye bana yardım edersin dedim vallahi hiç kusura bakma ben köye adımımı atma al kızını götür ben niye gelecem diyor e komşular ne diyecek demiyecek mi gelinin niye gelmemiş misafirlere çay falan getirsin, dedim kimse umrumda değil kim ne derse desin , dedimki sen düşünmüyor sun demiyorsun el alem kızın nerde diye sormayacak sonuçta bekar kız okumuyor etmiyor ama diyecekler gelinin nerde dedim herkeste biliyor benim evim ayrı gelirim gelmem bu kimseyi ilgilendirmez

Amin canım ❤️😍
Rabbim yar ve yardımcın olsun mariyam ben böyle insan hiç görmedim annene felan söylesen onlar söylesin seni huzursuz ediyorlar olmazmi böyle 🥲😔😡

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Günaydınlar canlarım 🥰aranızda bilenler var ilk gebeliğim de belim de üç tane fıtık oluşmuştu, şuan yine üç buçuk aylık hamileyim, dün belimi zorladığım için gece boyunca uyuyamadım , sol bacağım tutmuyor resmen basamiyorum, sancı gibi ağrı giriyor ilaç kullanmam yasak ilaçlarımi alamıyorum gebelikten dolayı, nasıl geçer bu ağrı ne yapabilirim inanın canım çok yanıyor, dinlenirdim geçerdi belki ama oğlum var onunla mümkün değil o yüzden ayaklanmam lazım, iyi gelecek biseyler varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar ♥️
Çok çok geçmiş olsun canım

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Rabbim yar ve yardımcın olsun mariyam ben böyle insan hiç görmedim annene felan söylesen onlar söylesin seni huzursuz ediyorlar olmazmi böyle 🥲😔😡
Amin canım ❤️ yok kuzum ailemin karışmasını istemiyorum yoksa söylesem babam konuşur eşimle yada babasıyla, bazen üzülünce babam diyor beni sinirlendirmesinler eşini alırım önüme konuşurum ben izin vermiyorum araları bozulsun istemiyorum, eşimde çok kindar ve dobra bir insan lafını asla esirgemez onu sinirlendiren yada kıran bişey olursa hayatta affetmez, babam bişey der oda babama der diye istemiyorum ailem karışsın

Çok çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım ☺️
Amin🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Amin canım ❤️ yok kuzum ailemin karışmasını istemiyorum yoksa söylesem babam konuşur eşimle yada babasıyla, bazen üzülünce babam diyor beni sinirlendirmesinler eşini alırım önüme konuşurum ben izin vermiyorum araları bozulsun istemiyorum, eşimde çok kindar ve dobra bir insan lafını asla esirgemez onu sinirlendiren yada kıran bişey olursa hayatta affetmez, babam bişey der oda babama der diye istemiyorum ailem karışsın

Teşekkür ederim canım ☺️
Amin🤲
💞💞💞💞

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Teşekkür ederim canım ☺️
Amin🤲
Anladım canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar