Aynen katliyrm Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu
F firumsh Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 5 13 Nisan 2023 #11 Gözbebeğim' Alıntı: Aynen katliyrm Genişletmek için tıkla ... Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu
Gözbebeğim' Alıntı: Aynen katliyrm Genişletmek için tıkla ... Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Nisan 2023 #12 firumsh' Alıntı: Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu Genişletmek için tıkla ... Rabbimden umut kesilmez
firumsh' Alıntı: Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu Genişletmek için tıkla ... Rabbimden umut kesilmez
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 13 Nisan 2023 #13 firumsh' Alıntı: Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu Genişletmek için tıkla ... Yaşamadim ama bence başka bir doktora Daniş konuş haktır kendine Rabbim derdine derman versin canım inş sağlıklı bir gebelik olur.
firumsh' Alıntı: Siz böyle bir durum yaşadınız mı yada şahit oldunuz mu Genişletmek için tıkla ... Yaşamadim ama bence başka bir doktora Daniş konuş haktır kendine Rabbim derdine derman versin canım inş sağlıklı bir gebelik olur.
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 13 Nisan 2023 #14 Gittigin doktorunu değiştir ve 1 hafta icinde tekrar kan ver kuzum rabbim hakkinda hayırlı olani versin inşallah
Gittigin doktorunu değiştir ve 1 hafta icinde tekrar kan ver kuzum rabbim hakkinda hayırlı olani versin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,597 Konum Kırklareli 13 Nisan 2023 #15 firumsh' Alıntı: Çok teşekkür ederim çok umitsizdim cidden Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Nisan 2023 Çok umitsizdim Allah sizden razı olsun sonuç ne olursa olsun çok mutlu oldum Genişletmek için tıkla ... Rabbim senden de razı olsun canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
firumsh' Alıntı: Çok teşekkür ederim çok umitsizdim cidden Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Nisan 2023 Çok umitsizdim Allah sizden razı olsun sonuç ne olursa olsun çok mutlu oldum Genişletmek için tıkla ... Rabbim senden de razı olsun canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah