Pompayı bebiş doğduktan sonra sütün durumuna göre almak daha mantıklı olur mu ne dersinizCanım Chicco yeni doğan cam biberonu tavslye ederim emzik kısmı biraz eyik kullanımı çok rahat meme reddi de yasamadim çok şükür. Göğüs pompası olarakta manuel kullandım ama sevmedim wee baby elektrikli olanını kullaniyorum çok memnunum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet onu çok görüyorum yurt dışında da çok kullanılıyor sanırım bu marka memnuniyetide iyiymişCanım Philips avent çok iyi anne memesi hissi veriyormus biberon ucu ondan sipariş vericem onu çok tavsiye ettiler pompa da aynı marka aldım zaten biberonla aynı kullanılabiliyor
![Birleşmiş el :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f64f.png)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısınız Pompada manuel çok yoruyormuş diye okudum herkes elektrikli diyor. Sadece sesli olması dezavantaj sanırımCanım Chicco yeni doğan cam biberonu tavslye ederim emzik kısmı biraz eyik kullanımı çok rahat meme reddi de yasamadim çok şükür. Göğüs pompası olarakta manuel kullandım ama sevmedim wee baby elektrikli olanını kullaniyorum çok memnunum.
Son düzenleme: