Cvb veriyom onalra ama sert bir şekilde değil anlamaları için konuşuyor ama hiç fayda etmiyorOğlumla sen ilgilen işten kaçmak için görümcem onu bahane edeceğine sen et.gorumceletinin odsaina hiç girme b.gotirsede tut kendini.yemegin bir çeşidini yap bı çeşidini bırak ylkaynana yapsın .yemek yapıyorsa eğer.temizlik yaparken de tekrar tekrar yardım iste gorumcenden on kere ona söyleyeceğimi ben yaparım dersin belki ama yapma on kere ona şöyle.hep iş bölümü yap .kaynanaada yerine göre cevap ver. Kaynananla ve gorumceletinle muhabbrtnizi artirack bir sır söyleyeyim mi . kesinlik arada tartış .ağırdan al kendini valla ise yarıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cvb veriyom onalra ama sert bir şekilde değil anlamaları için konuşuyor ama hiç fayda etmOğlumla sen ilgilen işten kaçmak için görümcem onu bahane edeceğine sen et.gorumceletinin odsaina hiç girme b.gotirsede tut kendini.yemegin bir çeşidini yap bı çeşidini bırak ylkaynana yapsın .yemek yapıyorsa eğer.temizlik yaparken de tekrar tekrar yardım iste gorumcenden on kere ona söyleyeceğimi ben yaparım dersin belki ama yapma on kere ona şöyle.hep iş bölümü yap .kaynanaada yerine göre cevap ver. Kaynananla ve gorumceletinle muhabbrtnizi artirack bir sır söyleyeyim mi . kesinlik arada tartış .ağırdan al kendini valla ise yarıyor