Ne biliyim canım ya şaşırdım kaldım inançlı da insan çocuk kitlenmiş okuyun diyorKolik olduğu için ağlıyor ben rahatsız olduğum için hem anne sutu hem mama vermeme rağmen ağlıyordu geceyi sabah ediyordum gazdamlasi madanlar dr bu gazlı bir bebek 3 yada 4 ayına kadar idare edeceksiniz böyle demişti 5 ayda tamamen bitti yani mama versemde susmadı canım kitlenmiş falanda neyin nesi nazar olur ihlas felak nas başka şeye inanmayin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım benim yapmıyım annemin dediğini. Uyurken tık biberonu falan dedi zorla zorla içir elalemin bebekleri saldırıyor bak bunun iştahı yok dedi. Dedim boyu kilosu iyi. Yok yok diyor sen içir. Bizi en çok anlamaları gereken kişiler annelerimiz en başta onlar üzüyorZaten bak sende. Diyorsun bu çocuk yeni doğmadı yeni doğsa ammenna yarın saatre emzir o zaman tok bile olsa alır çünkü artık doyduğunu aciktigını bilen bir çocuktan bahsediyoruz ne yaparsan yap yarın saate bir almaz sende zorlama sakin annene uyup canım travmatik sonuçlar olabilir çocukta. Sen bildiğin gibi 2 saate bir yada ne zaman açılıyorsa öyle ver mesela Kayra 3 4 saatte bir açıkiyor 2 aylık iken oda öyle 2 saate bir emiyordu geçen annenin dediği givi bende yaptım emsin diye zorladım çocuk bir zaman benim kucağımda bile ağladı düşün nasıl zorldaiysam o çekiyordu ben veriyordum o yüzden annene sakin uyma..