Katılıyorum altın almak da lüks artıkBen olsam bilezik alırım çocuğum için saklardım diğer şeyler her türlü olur taksitle veya peşin alabiliyorsun ama altın alınamıyor kolay kolay

Katılıyorum altın almak da lüks artıkBen olsam bilezik alırım çocuğum için saklardım diğer şeyler her türlü olur taksitle veya peşin alabiliyorsun ama altın alınamıyor kolay kolay
Tabikide yarar altın yükseldikçe çok iyi fiyata satabiliyorsun ben altınlarımı çoğu borçlar için bozdurdum okadar pişman oldum ki bundan sonra asla diyorumKatılıyorum altın almak da lüks artıko kadar pahalı ki ben simidi her ay slabilirsem çeyrek koyup atıyprum kenara ileri doğru birikm yapıp araba almak için altın hsr türlü işe yarıyor ya
![]()
Orwsı öyle kız geçen yıl 5 bine alfığım altını bu yıl ev için sattım 10 bin geld düşün 5 bin kar sağladım o kadar güzel artıyor ji zarar yapman imkansız bende şimdi geri bozdurdugum altınları ve mehiri almak istiyorum bozdurmamk şartı ile bakalımTabikide yarar altın yükseldikçe çok iyi fiyata satabiliyorsun ben altınlarımı çoğu borçlar için bozdurdum okadar pişman oldum ki bundan sonra asla diyorum
Hayırlısî olsun inşallah canımOrwsı öyle kız geçen yıl 5 bine alfığım altını bu yıl ev için sattım 10 bin geld düşün 5 bin kar sağladım o kadar güzel artıyor ji zarar yapman imkansız bende şimdi geri bozdurdugum altınları ve mehiri almak istiyorum bozdurmamk şartı ile bakalım
Ben olsam bilezik alırdım daha sonra elimizde para oldukça mutfağımı tamamlardım ama en doğru kararı sen verebilirsin canımKızlar ben evimi yaptiriyorum. Mutfak dolabın yenileniyor herşey aldık antkastre felan fırın kaldı birde masam yok küçük vsrda artık oğlumda bizimle yediği için rahat yemek yenilemiyor anliycaginiz. Eşimde elime toplu para varken bilezik alıyım sana ben olsam bilezik isterim sen fırınla masa al diyorsun sonra bilezik alamam hazır toplu para varken alıyım bir daha nerede birikicek o para diyor. Bende mutfağım tam olsun derdin deyim kararsızım sizce inş herkes yorum yapar
Aynı ben bende bişey aldirinca yetinmem diğer istediğimi lafla biktirana kadar söyler sonunda aliriirim. Mehir bozulduğu gibi yapılması gerekiyor imkan müsaitse beklemeden ama müsait değilse zamanla parça parça senin hakkın oluyor ve vebali büyük yaparım deyip bozdurduysa yapmıyorsa o düşünsün günahını biz kadınlar dir dir etmeye dewamkeeee istediğimiz olana kadarBen olsam bileziği alırdım sanırım ve mutfak masasının da durmadan söyler en son aldırırdım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mehir demşken hemen alınmsı gerekiyor mu onu ona göre eşime aldıracam![]()
Bütünlesmis olucak yapılan iş kendini gostericek böyle oluncada. Diğer turlude kolunda dekoratif altın olucak. Ne yardan ne selden geçiyorum anliycanCelmesine izin verme bosver
Yaaa ayşe cok fenasin![]()
Isin zor deseneAynı ben bende bişey aldirinca yetinmem diğer istediğimi lafla biktirana kadar söyler sonunda aliriirim. Mehir bozulduğu gibi yapılması gerekiyor imkan müsaitse beklemeden ama müsait değilse zamanla parça parça senin hakkın oluyor ve vebali büyük yaparım deyip bozdurduysa yapmıyorsa o düşünsün günahını biz kadınlar dir dir etmeye dewamkeeee istediğimiz olana kadar
Bütünlesmis olucak yapılan iş kendini gostericek böyle oluncada. Diğer turlude kolunda dekoratif altın olucak. Ne yardan ne selden geçiyorum anliycan![]()
Bütünlesmis olucak yapılan iş kendini gostericek böyle oluncada. Diğer turlude kolunda dekoratif altın olucak. Ne yardan ne selden geçiyorum anliycanCelmesine izin verme bosver
Yaaa ayşe cok fenasin![]()
Eeee bacım bu seferde evsiz kalicaksin bilezik olsun eşya olsun derkenEee eşim beni bilr şimdi evi satışa koydul bizdedim 60 bn benim 5 bilezik yapacaö kendime bir de mehir olarak bir bilezik bir de beşi bir de alacaksın ayriyeten dedim
sonra da istediğim ev eşyaso bakalım
bilezik garanti mehir ile aöa ev eşyası içn hala baskı uyguluyorum
![]()
Kizz ikimizde aynı durumu yaşıyoruz desene sen yasamissin ben yaşıyorum şimdiBen olsaydım mutfağı tamamen herşeyiyle yaptırırdım bende öyle yaptım çünkübilezik içinde ilk fırsatta aldırırdım onu da öyle yaptım
senin şuan ki durumunu bende yaşadım canım
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabınıona göre çirkeflik yapayım
![]()
Evsiz kalmıyorum kiBütünlesmis olucak yapılan iş kendini gostericek böyle oluncada. Diğer turlude kolunda dekoratif altın olucak. Ne yardan ne selden geçiyorum anliycan
Eeee bacım bu seferde evsiz kalicaksin bilezik olsun eşya olsun derken![]()
Canım evlenirken istenilen mehir senin tercihin ben bilezik ve altınlarım dedim. Allah var eşim ev için istemedi ben verdim fazla borcumuz olmasın diye. Ama buluyor mehirin yerine getirmesi gerektiğini yoksa ömür boyu boynuna yük kendini bilen yapıyor canimNe canım gül gibi çocuk doğurdum onabende bazı şeyler isyeyim demi
. Şaka bir yana sadece alır mısın diyorum tehtih asla uok
Bunu biliyorum ama annem de normaşde alığ sana vermesi lazım diyor ondan sordum canom cebap içn teşekkür ederm