Canım ankaraya taşınma kararınız ne olduAmn tatlıö amin şuan da kendi evimdeyim ama işte beğenmediğim bir semtte olduğu içnmecbur değiştirmek zorunda kalıyoruz
Canım ankaraya taşınma kararınız ne olduAmn tatlıö amin şuan da kendi evimdeyim ama işte beğenmediğim bir semtte olduğu içnmecbur değiştirmek zorunda kalıyoruz
Sağlık olsun kuzummm siz mutlu olun yeter AyşemEşim hala düşünüyor tabi ilk baya tamam vs dedil ama. Eşimn şuan tek akrabası babası ve halası kaldı halaso biraz rahatsız onun için geri burda kslmayı düşündük . Ben bu karar da pişman oldum amaartık yapacak bir şeu yok sonurum
Amin canım allah razı olsun kuzumSağlık olsun kuzummm siz mutlu olun yeter Ayşem![]()
Cümlemizden birtanemAmin canım allah razı olsun kuzum![]()
En güzeli canım. İnş bizde yapabiliriz yaa bende sevmediğim semtteyimAmn tatlıö amin şuan da kendi evimdeyim ama işte beğenmediğim bir semtte olduğu içnmecbur değiştirmek zorunda kalıyoruz
Canım sende aktif olursan moderatör olursunEn güzeli canım. İnş bizde yapabiliriz yaa bende sevmediğim semtteyim
Ben almayım şekerimCanım sende aktif olursan moderatör olursun![]()
İnşallah kuzum valla çok zor ya sevmediğin bir yerde oturmak ben ilk yapabilirim sandım ama yokEn güzeli canım. İnş bizde yapabiliriz yaa bende sevmediğim semtteyim
Aslında ben evimi seviyorum ama semt olarak daha düzgün bir yerde oturmak istiyorum. Mesela çocukların dışarda küfür etmeden oynaması nasıl desem gereksiz olaylar felan olmamamsi gibi benim yerde yok çok şükür ama genedeİnşallah kuzum valla çok zor ya sevmediğin bir yerde oturmak ben ilk yapabilirim sandım ama yok![]()