Burdan bana da geldi bi cesaret yarın yaptircamBende korkuyordum ama çok araştırdım youtu.be dinledim sonra arkadaşlar hepsi vurdu burda, bende cesaret ettim biontech oldum
Burdan bana da geldi bi cesaret yarın yaptircamBende korkuyordum ama çok araştırdım youtu.be dinledim sonra arkadaşlar hepsi vurdu burda, bende cesaret ettim biontech oldum
Kesinlikle biontec canimKaç haftaliksiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende tetonazda kolum şişti kaldıramadım kaç ay oldu hala bezi şeklinde şişlik var Biontek mi oluyum simdii
Burdan bana da geldi bi cesaret yarın yaptircam
Burdan bana da geldi bi cesaret yarın yaptircam
Şimdiden geçmiş olsun korkma birşey olmazBurdan bana da geldi bi cesaret yarın yaptircam
Kol agrisindan baska hic bir sorun yasamadm canm ama belki bünyeden bünyeye degisiyordurYan etkisi falan oldumu kontrolüm vardı dr çıkışta git ol Biontek dedi ama forumda ateş titreme kusma yorgunluk ve hamileler için fazla arastirilmadigini söylüyor
Ben bıontech oldum 2gun sonra ıkıncıyo olacam bir sıkıntı yasamadım kol agrsıs oldu o kdrrYan etkisi falan oldumu kontrolüm vardı dr çıkışta git ol Biontek dedi ama forumda ateş titreme kusma yorgunluk ve hamileler için fazla arastirilmadigini söylüyor
Ben 2 doz oldum canimYan etkisi falan oldumu kontrolüm vardı dr çıkışta git ol Biontek dedi ama forumda ateş titreme kusma yorgunluk ve hamileler için fazla arastirilmadigini söylüyor
Bende ilk dozumu vuruldum. Hiç bişey olmadı sadece kolumda hafif bir ağrı oldu o kadar. Git vurul sende canım korona olmaktan iyidir allah korusunYan etkisi falan oldumu kontrolüm vardı dr çıkışta git ol Biontek dedi ama forumda ateş titreme kusma yorgunluk ve hamileler için fazla arastirilmadigini söylüyor
Ben biontech 26 inci hafta da oldum hafif ten bir ağrım oldu o kadar 12 kasım da 2 inciyi olsam inşallah benim doktor umda biontech önerdiYan etkisi falan oldumu kontrolüm vardı dr çıkışta git ol Biontek dedi ama forumda ateş titreme kusma yorgunluk ve hamileler için fazla arastirilmadigini söylüyor
Bende o tarihte gidecemBen biontech 26 inci hafta da oldum hafif ten bir ağrım oldu o kadar 12 kasım da 2 inciyi olsam inşallah benim doktor umda biontech önerdi