Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şey fark ettim. Acil yazan konularda kimse yardımcı olmuyor. Nerde fındık fıstık dedikodu var millet yanıtlıyor.
Öyle qercekten. Tutupta komşum ewine erkek alıyor demiyoruz yada amcamın kzii kocasını aldatıyor demiyoruz bu dedikoduya qirer. Ha olayı yasadqimz insanlari elestrmekte dedikoduya qirer ama ikisi çok farklı şeyler. Başkanın etini yemek war bide kendi yasanmisliqini anlatmak. Neyse arkadaş qirdiqinde memnun olur postu iyi kötü az çok yorum aldı
Sizin belki öyle sorunlarınız yok başkasının var bi çok kişi ailesinden uzakta yada ailesine anlatamıyo sorununu çekiniyor yarın sizde aynı konumda olup yazabilirsiniz bu birinci ikincisi çok yorum almanızın nedeni biz Burda aile gibi olduk sadece hastalığı yada acil durumu degil derdimizi sıkıntımızıda paylaşıyoruz Ailemizi savunuyoruz açıkçası
Kendi kendinzle celisiyorsunuz okumadqni iddia edip nasıl mewzunun kaynana qorumce olduqna kanaat qetriyosnz. Sizdede yalancılık war ozman. Milleti zan altında koyuyrsnz snra qereksz post açtım bakın nasıl yorum war. Bence sen kendi yapinla dalqa qec arkadasm kendimle nasıl celisiyorum diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sizin belki öyle sorunlarınız yok başkasının var bi çok kişi ailesinden uzakta yada ailesine anlatamıyo sorununu çekiniyor yarın sizde aynı konumda olup yazabilirsiniz bu birinci ikincisi çok yorum almanızın nedeni biz Burda aile gibi olduk sadece hastalığı yada acil durumu degil derdimizi sıkıntımızıda paylaşıyoruz Ailemizi savunuyoruz açıkçası
Kendi kendinzle celisiyorsunuz okumadqni iddia edip nasıl mewzunun kaynana qorumce olduqna kanaat qetriyosnz. Sizdede yalancılık war ozman. Milleti zan altında koyuyrsnz snra qereksz post açtım bakın nasıl yorum war. Bence sen kendi yapinla dalqa qec arkadasm kendimle nasıl celisiyorum diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen böyle dedin ya artık siddin sene dert yazmaaz buryaa Allah yinede wermesin orasi ayri
Arkadaşlar lütfen birbirinize kırıcı davranmayalım birinin düşüncesi yanlışsa BİLe güzellikle düzeltmeye çalışalım hepimiz hamileyiz gergin ve hassas bi dönemdeyiz herkesin kendine göre agrısı sancısı derdi sorunu var lütfen anlayışlı olalım biri özel hayatında mutsuzsa Burda paylaşabilir bu gayet doğal ama başka biri de yine özel hayatında mutsuzsa buradaki insanlardan acısını çıkarmaya hakkı yok kalkıp sorun çıkarmak yerine derdi sorunu paylaşırsak birbirimize daha çok destek oluruz
Bu takip programında bunu fark ettim. Boş şeylere yorum çok. Fakat acil bir şey sorulsa kimseden yanıt yok. İnanmazsanız sorulan ve cevabı bol olan konulara bakın.