konu sahibi bana beddua edermiş gibi aynı durumda olursam ne yapacağımı sordu ben de cevapladım hanımefendi. Yargılamak bunun neresinde?Bence bu konu farkli dusuncelere acik bir konu. Bu yuzden kesin cumleler kurmaya gerek yok. Benim yengem 11 yildir ailesini ziyarete gidemedi ama ben uzakt otururken ayda 10 gun annemlere gelip 20 gun evimde olurdum.
Yorelerin adeti oluyor, aile yapilari oluyor, ailedeki saygi mevzusu vs oluyor ve durumlar sekilleniyor.. bu yuzden insanlari yargilar gibi konusmaya gerek yok.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet çünkü herkes kendi annesine bakmakla sorumlu. Sen kayınvalidene bakmıyorsun ki? Kızının baktığını söylemedin mi? Sırf değerli evin onlara kalmasın diye annenin yanına gitmiyorsun.Ben evim annemden önemli demedim, hiçbir şey annemden değerli değil bu hayatta ama sende bir annesin ve konu burda iki anne, sen eşine değer verirsen ailesine de değer verir sin, ben kaynanamı annemden ayırmıyorum, bide sen ben olsam kaynanama değil anneme bakardım diyorsun bide evini mi teslim edeceksin ona canım, lütfen ne demek istediğimi gerçekten anlayıp öyle cevap verirsen sevinirim,
Ne yapıp ettiğin beni ilgilendirmez, sen konu açtın ben de yorum yaptım. İyi forumlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk önce annemin kimsesi yok demişsiniz sonra teyzem annemin yanında demişsiniz. E o zaman niye bukadar arada kaldınız???
Son düzenleme: