Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varBir tarafta annem, diğer tarafta kaynanam ne yapmam lazım 🤦🏻♀️😥
Kimse kusura bakmasın sen olmadaydin kim bakicaksa ona gitsin kaynanan ben olsam anneme yardıma giderdim kaynanin hicmi kimsesi çevresi sülalesi felan ne bilim kızı falan
Böyle düşünmen yanlış canım sonuçta kaynanası da eşinin annesi eşini biraz olsun seviyorsa değer veriyorsa annesine de o değeri vermeli diye düşünüyorum.insan empati kurunca yani bı gelinin annesine kötü davranması onun hoşuna gitmiyosa oda kaynanasına iyi davranmalı bence
konu sahibi bana beddua edermiş gibi aynı durumda olursam ne yapacağımı sordu ben de cevapladım hanımefendi. Yargılamak bunun neresinde?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet çünkü herkes kendi annesine bakmakla sorumlu. Sen kayınvalidene bakmıyorsun ki? Kızının baktığını söylemedin mi? Sırf değerli evin onlara kalmasın diye annenin yanına gitmiyorsun.
Ne yapıp ettiğin beni ilgilendirmez, sen konu açtın ben de yorum yaptım. İyi forumlar.
İlk önce annemin kimsesi yok demişsiniz sonra teyzem annemin yanında demişsiniz. E o zaman niye bukadar arada kaldınız???
Öylemi yarın sende bu duruma düştüğünde gelinin sana bakmasın o zmn , ben annemin kimsesi yok derken evde kızı yada gelini yok dedin annem kimsesiz demedim , dalga geçer gibi de konuşma değerli evim diye bişey yok
Ya bu ne niye bu kadar mariyanin üstüne gidiyorsunuzki kız fikir istemiş siz de insan gibi cevap yazın çıkın çok saçma yazılar okudum hesabınıza gelmiyorsa çıkın posttan kimse silah zoruyla size cevap yazdırmiyorki bu kadar kötü bu kadar kırıcı olmayın yani
Yaa neden öyle diyorsun ilerde sende kaynana olacaksın ben kaynanamı annemden bile çok seviyorum benim annemin bana yapmadığı anneliği o bana yaptı Allah ondan razı olsun canım kaynanam birde eşini seven kaynanasını da sever bence sonuçta kaynananda artık senin ailen eşim in ailesi benimde ailem