Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guzel anneler neden yeni dogum yapanin yanina büyuk bir israrla misafirlige gelinirki dun aşi oldu bebegim gece sabah 7 ye kadar uyumadi agladi bugun bebek gormeye misafirlerim geliyor bir yandan bebis bir yandan hazirlik 2 saatlik uykuylayim mazeretini anlatsan gelmeyin desen dariliyorlar ya toptan gelin bitsin artik
Canm ztn yeni doğum yapmışsın bide kovit yine çoğaldı bence misafirlerin anlayışsız ben olsam asla kabul etmem söylerim kovit çoğaldı k.b kabul edemem derim yani açık açık isterseler darilsinlar benim çocuğumdan önemli değil kimse canm bence artık kabul etme
Guzel anneler neden yeni dogum yapanin yanina büyuk bir israrla misafirlige gelinirki dun aşi oldu bebegim gece sabah 7 ye kadar uyumadi agladi bugun bebek gormeye misafirlerim geliyor bir yandan bebis bir yandan hazirlik 2 saatlik uykuylayim mazeretini anlatsan gelmeyin desen dariliyorlar ya toptan gelin bitsin artik
Hepimizin başına gelecek olan bir şey cnm benim ikizler olacak ve kaynanamın çevresi çok ilk evlendiğimde altıncı aya kadar misafirlerim gidip geliyordu artk bitmiştim
Bu sefer Haziran sonu doğumum inşallah ikizlerim olcak kimseyi kabul etmedigimi söyledim
Sende öyle yap bence cnm önemli olan bebişler
En iyisini yapmissin valla kalpleri kirilmasin diye bisey diyemiyosun karsidaki anlayisli olmasi lazim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok cnm ya herkes uzajta oturuyor tek tabanca bebisimle birlikte ugrasiyoruz sen şanslisin valla
Aynen cnm biz bebegimde dahil 1ay oldu gecireli cok şukur hafif atlattik
Koronayi atlatali 1 ay oldu ondan yana rahatim ama hazirlik filan bebekle cok zor oluyor bide bnm bebegim kolik surekli aglama nöbetleri filan bazen imdattt diye bagirasim geliyor
İt gıbigeziyorlar cok güldüm sen çok yaşa cnm ya
Vatsap durumu güzel fikir valla
Vatsap durumu güzel fikir valla
Çiktiklari yere gerimi soksak bebısleri acaba
Cok gecmis olsun cnm Allah tum anneleri ve bebisleri korusun
Canım benim ilk doğumum olacak nasip olursa inşallah, sırf bu sorunu yaşamamak için doğumuma az kaldıgında söyleyeceğim herkese 40 çıkmadan gelmeyin 40 da mevlüt yapacağım topluca diye, bi arkadaş yazmış WhatsAppda da paylaşarım artık, ozaman da gelen gelir gönül koyanda koysun hiiiiçç umrumda değil yanii o ruh haliyle ne kimsenin öğüdünü dinleyebilirim nede akıl vermesini kalp kırarım çenemi tutamam oyüzden 40 çıktıktan sonra gelmeleri hepimiz için en hayırlısı olacak diye düşünüyorum
Vallahi aynı fikirdeyim 40 çıkmadanda bebek görmeye gitme olayını hiç doğru bulmuyorum bebek toparlansın bi anne toparlansın kendilerine gelsinler bi acelesi yok ya