Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varBöyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧
Abdullah paşa büyümüş mu canım benim oğlanla arasında bı hafta vardı benim ki gazı hafifledi ağlaması da gittikçe azalıyor çok şükür aman dillendirmiyim de bı daha eski haline döner mazallah
Abdullah paşa büyümüş mu canım benim oğlanla arasında bı hafta vardı benim ki gazı hafifledi ağlaması da gittikçe azalıyor çok şükür aman dillendirmiyim de bı daha eski haline döner mazallah
Aynen aynen nazar değmesin söyleme masallahhhh diyim benimkide yeni uyudu evet büyüdü çok çabuk büyüyorlar ya dün gibi doğduğu aklımda bu ayın 22.sinde dört aylık olucaz
Aynen aynen nazar değmesin söyleme masallahhhh diyim benimkide yeni uyudu evet büyüdü çok çabuk büyüyorlar ya dün gibi doğduğu aklımda bu ayın 22.sinde dört aylık olucaz
Evet canım aynen ya zaman su misali akıp gidiyor tadını çıkarmak lazım bebekligininbenim de 14unde 4aylik olucak canım ramazana da az kaldı ek gıda vermeyi dusunuyo musun