Çok güzel oluyor canım cips tadında ama patlamaya başladıktan sonra rendeleyip atıyorum öncesinde atarsan yanar. Belki denemek istersin diye yazdımPatlamış Mısır'da mi ilk defa duyuyorum normalde her yemekte kullaniyorum ama Mısır'da ilk defa duyuyorum cnm
Ben bunu kesin denerimÇok güzel oluyor canım cips tadında ama patlamaya başladıktan sonra rendeleyip atıyorum öncesinde atarsan yanar. Belki denemek istersin diye yazdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebişe herhangi bir zararı olur mu acaba inşallah yoktur
Kuzum valla gebeliğim başından beri atıyorum çorba makarna pilav hiç bir sıkıntı çekmedimKızlar bulyonu çorba makarna ve patlamış mısırda kullanıyorum sizce sakıncalı mu
Patlamis misirda ilk defa duydum canımKızlar bulyonu çorba makarna ve patlamış mısırda kullanıyorum sizce sakıncalı mu
Kızlar deneyin çok iyi oluyor. Bulyonu rendeleyin mısır patlamaya başlayınca atınPatlamis misirda ilk defa duydum canım
Deneyecem vallaKızlar deneyin çok iyi oluyor. Bulyonu rendeleyin mısır patlamaya başlayınca atın
Kızlar deneyin çok iyi oluyor. Bulyonu rendeleyin mısır patlamaya başlayınca atın
Canım ben bütün tavuk alıyorum içine 2bulyon 1kuru soğan biraz tuz biraz karabiber suyuna pilav makarna sosu çorba yap nefis oluyorKızlar bulyonu çorba makarna ve patlamış mısırda kullanıyorum sizce sakıncalı mu
Acıktım sanırım yazdıklarıniz kulağıma çok hoş geliyorCanım ben bütün tavuk alıyorum içine 2bulyon 1kuru soğan biraz tuz biraz karabiber suyuna pilav makarna sosu çorba yap nefis oluyor