Ben ceyizimde tüm markalardan tek tek almıştımKızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
![Görmek istemeyen manymun :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f648.png)
![Konuşmak istemeyen kötü maymun :speak_no_evil: 🙊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f64a.png)
Ben ceyizimde tüm markalardan tek tek almıştımKızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
Avon attraction muazzam hele tende biraz kalınca süper kokuyor ve kalıcı bir parfüm ben kokuya alıştığımdan kalıcı değil sanmıştım ilk kullandığımda ama üniversitede arkadaşım odama girer girmez hangi parfüm o demişti 2 gün önce giyip dolaba koyduğum ceketten yayılıyordu saçta da uzun süre kalıyor eşim benim yastıkları kullanıyor etkisi o dereceKızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
KuzuuuuAvon attraction muazzam hele tende biraz kalınca süper kokuyor ve kalıcı bir parfüm ben kokuya alıştığımdan kalıcı değil sanmıştım ilk kullandığımda ama üniversitede arkadaşım odama girer girmez hangi parfüm o demişti 2 gün önce giyip dolaba koyduğum ceketten yayılıyordu saçta da uzun süre kalıyor eşim benim yastıkları kullanıyor etkisi o dereceherkese tavsiye ediyorum
Hangi renkti parfüm şişesi baktimda bı kaç rengi varAvon attraction muazzam hele tende biraz kalınca süper kokuyor ve kalıcı bir parfüm ben kokuya alıştığımdan kalıcı değil sanmıştım ilk kullandığımda ama üniversitede arkadaşım odama girer girmez hangi parfüm o demişti 2 gün önce giyip dolaba koyduğum ceketten yayılıyordu saçta da uzun süre kalıyor eşim benim yastıkları kullanıyor etkisi o dereceherkese tavsiye ediyorum
Dort milyarmidiğer markalara baktım sayıları ben bile okuyamadım cnm![]()
Diğer markalara baktım fiyatlarına sayılarını bile okuyamadımDort milyarmi![]()
Merhaba bu markanın değişik yani sarı renkli olanı bende var çok güzel kokuyor galiba aynı markaydı evet ama çok pahalıYok cnm baya değişik bir kokusu vardı geçen ay bitti bir daha da almadım açıkçası değiştireceğim diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Instagram da parfüm konağım diye bir hesap var seni istediğin kokular orda aslında ama fiyatlar baya uçuk ben bugün baktım Trendyoldan parfümlerin markalarını yazarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ekli dosyayı görüntüle 4624
Mesela bunu çok övüyorlar ama fiyatı Trendyol da 4 milyara yakın
Dört milyar vermem zengin olsam yine vermem israf günahtır bideDiğer markalara baktım fiyatlarına sayılarını bile okuyamadım![]()
Kokusu üstümde 1 ay kalırsa veririm bendeDört milyar vermem zengin olsam yine vermem israf günahtır bide
Kız yok ona altın alırımKokusu üstümde 1 ay kalırsa veririm bende![]()