Iyiyiz canim oğlum okula gidiyor kızımla takılıyoruz işte ne olsun soğuk bide kış geldi adem Hümeyra nasil buyudulermiİyi yapıyorsun canım sen nasılsın Elif nasıl oğlun nasıl
Iyiyiz canim oğlum okula gidiyor kızımla takılıyoruz işte ne olsun soğuk bide kış geldi adem Hümeyra nasil buyudulermiİyi yapıyorsun canım sen nasılsın Elif nasıl oğlun nasıl
Canım fotoğrafını attım ama yine atayımFotosunu atsana nasıl bişey değişik modeler var ve de değiştirmek istiyom da
Bende bunu kullanımistim bir ara kokusu gerçekten çok güzel ve kalıcı Avonun ürünü ama pahalı birazCanım fotoğrafını attım ama yine atayım
Balım iyiyim elhamdülillah benim fındık şu sıralar 4 diş birden çıkarıyor çok huysuz ateş falan olmadı şükürler olsun ama türlü türlü huylar edindi gece uyku saatini değiştirdi çok zor uyuyor sürekli uyanıyor meme olmadan uyumak istemiyor ama emince de inadına ısırıyor üstüne geri geri emeklemeye başladı offf akşama kadar pert oluyorum o yüzden hiç eskisi gibi buraya bakamıyorum anca gir çık yapıyorum hepKuzu nasilsin ozlendin![]()
Evet ya maalesef pahalanmış iyice ben galiba 2 sene önceydi 4 şişe almıştım ama son bir şişem kaldı Allah'tan kalıcı da idareli kullanabiliyorumBende bunu kullanımistim bir ara kokusu gerçekten çok güzel ve kalıcı Avonun ürünü ama pahalı biraz![]()
Dört milyar vermem zengin olsam yine vermem israf günahtır bide
Aynen iyi yapmışsın canımBalım iyiyim elhamdülillah benim fındık şu sıralar 4 diş birden çıkarıyor çok huysuz ateş falan olmadı şükürler olsun ama türlü türlü huylar edindi gece uyku saatini değiştirdi çok zor uyuyor sürekli uyanıyor meme olmadan uyumak istemiyor ama emince de inadına ısırıyor üstüne geri geri emeklemeye başladı offf akşama kadar pert oluyorum o yüzden hiç eskisi gibi buraya bakamıyorum anca gir çık yapıyorum hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya maalesef pahalanmış iyice ben galiba 2 sene önceydi 4 şişe almıştım ama son bir şişem kaldı Allah'tan kalıcı da idareli kullanabiliyorum
Fiyatını 200 TL arası galibaCanım fotoğrafını attım ama yine atayım
Ben 2 sene önce aldım 58'di canım dün baktım trendyolda 320 tl idiFiyatını 200 TL arası galiba
Oyyy maşallah benim minnosaBalım iyiyim elhamdülillah benim fındık şu sıralar 4 diş birden çıkarıyor çok huysuz ateş falan olmadı şükürler olsun ama türlü türlü huylar edindi gece uyku saatini değiştirdi çok zor uyuyor sürekli uyanıyor meme olmadan uyumak istemiyor ama emince de inadına ısırıyor üstüne geri geri emeklemeye başladı offf akşama kadar pert oluyorum o yüzden hiç eskisi gibi buraya bakamıyorum anca gir çık yapıyorum hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya maalesef pahalanmış iyice ben galiba 2 sene önceydi 4 şişe almıştım ama son bir şişem kaldı Allah'tan kalıcı da idareli kullanabiliyorum