MantıklıKız yok ona altın alırım
![Kahkahalara boğulmak :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f923.png)
MantıklıKız yok ona altın alırım
Bende öyle vallahi ilk hamilelgimde tiksindim şimdi yine hamileyim tüm kokular rahatsız ediyor kullanmıyorum o yüzdenVallha canım hamilelikte bir tiksindim birdaha kullanmak gelmedi ağır kokuları pek sevmem ztn bahsetmiş olduğun kokuda ağır bir koku
Aynen öyle canım haklısın gerçekten bende kullanıyorum parfüm bende öyle çok pahalı almıyorum aslında 3 senedir filan parfüm almıyorum çeyizime baya almıştım tabi o zamanlar ucuz du hala onları kullanıyorum beni bi 3 4 sene daha götürecek kadar var neyse kiPara kazanmak zor gereksiz şeylere veremem parfüm kullanıyorum o kadar pahalı değil
CanımmmKuzuuuu![]()
Bu canım epey pahalanmış ama kesinlikle hakediyor ben beğeniyorum yani beğenmeyen görmedim daha başta biraz ağır ama bir süre sonra mükemmelHangi renkti parfüm şişesi baktimda bı kaç rengi var
Aynen şimdi hayat daha pahalı geçim zor avrupada yaşıyoruz ama burdada zor valla çocuklarımın geleceği için birikim yapıyorum o yüzden marka Şu bu kullanmıyorumAynen öyle canım haklısın gerçekten bende kullanıyorum parfüm bende öyle çok pahalı almıyorum aslında 3 senedir filan parfüm almıyorum çeyizime baya almıştım tabi o zamanlar ucuz du hala onları kullanıyorum beni bi 3 4 sene daha götürecek kadar var neyse ki
İyi yapıyorsun canım sen nasılsın Elif nasıl oğlun nasılAynen şimdi hayat daha pahalı geçim zor avrupada yaşıyoruz ama burdada zor valla çocuklarımın geleceği için birikim yapıyorum o yüzden marka Şu bu kullanmıyorum
Fotosunu atsana nasıl bişey değişik modeler var ve de değiştirmek istiyom daAvon attraction muazzam hele tende biraz kalınca süper kokuyor ve kalıcı bir parfüm ben kokuya alıştığımdan kalıcı değil sanmıştım ilk kullandığımda ama üniversitede arkadaşım odama girer girmez hangi parfüm o demişti 2 gün önce giyip dolaba koyduğum ceketten yayılıyordu saçta da uzun süre kalıyor eşim benim yastıkları kullanıyor etkisi o dereceherkese tavsiye ediyorum
Fotosunu atsan öyle bulup alardıkFotosunu atsana nasıl bişey değişik modeler var ve de değiştirmek istiyom da
Kuzu nasilsin ozlendinCanımmm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu canım epey pahalanmış ama kesinlikle hakediyor ben beğeniyorum yani beğenmeyen görmedim daha başta biraz ağır ama bir süre sonra mükemmel![]()