Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten öyle gidiyorum canım ama 38 hafta olunca kontrole gel dediler oldum ve randevu yok gidemiyorum hala çok saçma değil mi bu haftada randevu beklemem
Kızlar cam sakura dan randevu alamıyorum 38 haftalik olucam doktor randevuyla gel dedi ama randevu yok nasıl olcak bilmiyorum çatı muayenesi falan hicbisey yapılmadi daha
Zaten öyle gidiyorum canım ama 38 hafta olunca kontrole gel dediler oldum ve randevu yok gidemiyorum hala çok saçma değil mi bu haftada randevu beklemem
37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende sakura ya mı gidiyon
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende mi sakura ya gidiyosun