Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum gittim yeşil alan vardı oraya 37+6 olduğum için yarın gel dediler tam 38.hafta da bakiyorlarmis gittim geri geldim yarın yine gidicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende sakura ya mı gidiyon
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende mi sakura ya gidiyosun
Evet cnm bende sakuraya gidiyorum polikliniğe 37.haftalık hamileler gelince kayittaki kizlar 37den sonra alt kata gidiceksiniz diyordu onlari alt kata yönlendiriyordu
Evet cnm bende sakuraya gidiyorum polikliniğe 37.haftalık hamileler gelince kayittaki kizlar 37den sonra alt kata gidiceksiniz diyordu onlari alt kata yönlendiriyordu
Bende çam sakuraya gidiyorum ama hep gebede baktılar hiç yeşil alana filan yönlendirmediler.39+5 im sancı gelmezse pazartesi kontrolüm varbakalım nasıl olcak doğum hikayemiz
Bende çam sakuraya gidiyorum ama hep gebede baktılar hiç yeşil alana filan yönlendirmediler.39+5 im sancı gelmezse pazartesi kontrolüm varbakalım nasıl olcak doğum hikayemiz