Cam sakura randevu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze555 tarafından oluşturulan Cam sakura randevu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,767 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cam sakura randevu
Konbuyu başlatan Gamze555
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum gittim yeşil alan vardı oraya 37+6 olduğum için yarın gel dediler tam 38.hafta da bakiyorlarmis gittim geri geldim yarın yine gidicem🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende sakura ya mı gidiyon

37 ye kadar polikinlik te oldum ama 38 den sonra yeşil alanmis kuzum bende yeni öğrendim bugün. Yarın gidip yeşil alanda muayene olcam bakalım inşallah. Sende mi sakura ya gidiyosun
Evet cnm bende sakuraya gidiyorum polikliniğe 37.haftalık hamileler gelince kayittaki kizlar 37den sonra alt kata gidiceksiniz diyordu onlari alt kata yönlendiriyordu

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende çam sakuraya gidiyorum ama hep gebede baktılar hiç yeşil alana filan yönlendirmediler.39+5 im sancı gelmezse pazartesi kontrolüm var🤲🧿bakalım nasıl olcak doğum hikayemiz🤲🤲🤲🤲🤰🤰🤰

Gamze555

Kayıtlı Üye
rank
Bende çam sakuraya gidiyorum ama hep gebede baktılar hiç yeşil alana filan yönlendirmediler.39+5 im sancı gelmezse pazartesi kontrolüm var🤲🧿bakalım nasıl olcak doğum hikayemiz🤲🤲🤲🤲🤰🤰🤰
Canım ben gittim yeşil alanda baktılar çatı muayene ettiler henüz gelesi yok kızımın bana da sancı gelince gel dediler beklicez artık 🙏

Peki randevu bulmasam 35 TE acilden giriş ypsam bakarlar mı sezeryan olduğu için gün verirler mi
Kuzum sezerysn tam bilmiyorum ama tabi bakarlar mağdur etmezler randevu bulamazsan acilden git sen günün azalmış sezerysn sonuçta

Peki randevu bulmasam 35 TE acilden giriş ypsam bakarlar mı sezeryan olduğu için gün verirler mi
Kuzum sezerysn tam bilmiyorum ama tabi bakarlar mağdur etmezler randevu bulamazsan acilden git sen günün azalmış sezerysn sonuçta

Tüm sayfalar yüklendi.