Sorum var Çıldırıcam resmen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Çıldırıcam resmen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çıldırıcam resmen
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ahaha 😂😂 sen birde doğunca gör filmi ki inşallah kıskanmaz yaa kardeşini sever iki çocukla iş hiç bitmez
Kayra işe şuan alıştırma yapıyoruz oyuncaklarına kendi bebeğim givi davranıp gel uyutalım gel mama verelim diyorum hiç gelip ağlamıyor yada vurup kızmıyor oda benimle gaydeş diyor gaydeş

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kayra işe şuan alıştırma yapıyoruz oyuncaklarına kendi bebeğim givi davranıp gel uyutalım gel mama verelim diyorum hiç gelip ağlamıyor yada vurup kızmıyor oda benimle gaydeş diyor gaydeş
Merak ettim canım ilk nasıl başladınız söze kardeşi olacağı konusunu nasıl açtınız alışma süreci vardır onların da 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dayan mı kız daha 15 haftalık neyin acısını çıkarıyor anlamadım bu çocuk 😂😂
Zamanla düzelir canım iştahın da açılır🥰

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Yaa çok güzel bak buna sevindim evet alıştırma yap ne güzel bak arkadaş olacak seneye ona inşallah 💜

Tüm sayfalar yüklendi.