Ben aslında hamile olmadığımı bilmeden önce de tv de yada telefon da bebek görsek bak kardeş diyordum evde oyuncak bebeğim var onu verip kardeş bak oğlum mama verelim derdim. Sonra oyuncak maymun ayıcık ne ararsan var evde onlarla oynatırken gel onlarında karnını doyuralım uykusu gelmiş deyip kucağımda sallardım . Kardeşi olacaiını öğrenince karnımı okşayıp kayra bak kardeş burada dedim. Sonra usg den çıktı aldığımda kayray gösterip bak kardeş bu dedim fotoyu bir zamane linden bırakmadı gaydeş diyordu . Şu sıralar daha sık bebek görsen nanne gaydeş diyor. Sabah mesela maymununa”lülü” yemek yedirdi sonra uyuttu kucağında sözde . Öyle yani her bebeği kardeş gözü ile gösteriyorum zarar vermesine izin vermiyorum hoş kayra vurmayı kıskanmyı bilmiyor. Kıskanan yada vuran bir çocuk gördü mğ tuhaf tuhaf bakar onaMerak ettim canım ilk nasıl başladınız söze kardeşi olacağı konusunu nasıl açtınız alışma süreci vardır onların da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zamanla düzelir canım iştahın da açılır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah canımYaa çok güzel bak buna sevindim evet alıştırma yap ne güzel bak arkadaş olacak seneye ona inşallah