Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 aylık falandı yaptım tam hatırlamıyorum istersen netten youtubeden bak cnn çamaşır suyu ile cinsiyet öğrenme diye izle orda kaç haftalıkken yazıyor söylüyor
4 aylık falandı yaptım tam hatırlamıyorum istersen netten youtubeden bak cnn çamaşır suyu ile cinsiyet öğrenme diye izle orda kaç haftalıkken yazıyor söylüyor
Evet cnn ben yaptım eltim de hamileyken yaptırdım birde bir arkadaşıma 3 üçümüzün erkek çıktı şuan hepimizin oğlu var doğru çıktı bizdenetrafimda daha hamile olmayınca yaptırmadım şuan kucugum oğlum 21 aylik
Kızlar merhabar bugün bir site buldum linkini atacam asagiya çin takvimi o linke girip suan gebe olup ve bebegin cinsiyetini bilenler yapabilir mi tutuyormu gercekten merak ettim deneyen olursa yazabilirmi
4 aylık olsa yapılıyor cnn en erken sıvı su gibi olan çamaşır suyu varya onu yarim çay bardağına bırakın üstüne idrarı yaptığınızı üstüne dokun eğer içinde küçük baloncuklar çıksa yukarıya doğru gelse erkek balkonun vs birşey çıkmasa kız benle aynı anda 3 kişi yaptım 3umuzunde erkek çıktı doğru çıktı 3 umudunda oğlu var
Bakalım işverene yapınca özelden at fotoyu bana sana diyeyim eğer anlamazsan yada youtubeden bak çamaşır suyu ile cinsiyet testi diye ama çamaşır suyu o su gibi olandan olması gerek katı olmaması lazım
Gerçekten mi. Bende cinsiyet göstermeyen bebekler için kızdır diye duymuştum ama hayırlısı olsun inşallah zaten bütün bunlar sadece bir tahmin. Ama insan yinede merak ediyor gerçekten hele birde ilkse. Eşimde hamile olduğumu öğrendiğimiz den beri sanki erkek olacak diye hissediyorum diyip duruyor ama hayırlısı inşallah. Rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Olmayana versin olanında hayırlısı ve sağlıklı kılsın inşallah..