Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal mi olacak çantanın Diğerlerine cep telefonu saklamayı sakın unutma sade bebeğin elbiselerini alıyorlar bebeğin elbiselerin içine de koyabilirsin haber vermen için iyi olabilir
Çok az kaldı ben oğlumda 38+4dogum yaptım şuan kızımda 36oldum simidden sancılarım oluyor kasilmalarim oluyor ayın 22sinde gidicem kontrole belki doğumda yaparım Allah sağ salim bebeklerimizi bize kavuştursun inlsah çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok güzel telaşla bunlar inşaAllah vatana millete siz ailesine hayırlı evlat olur sana tavsiyem son rahat günlerin bol bol uyu
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok güzel telaşla bunlar inşaAllah vatana millete siz ailesine hayırlı evlat olur sana tavsiyem son rahat günlerin bol bol uyu