Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm aşırı kilo iyi değil doktoruna danış en az kaç kilo alman gerektigini söyler boy ve suanki kilona göre .. alman gerekenden fazlasını alma yağlı yemeklerden tatidan uzak dur
Merhabalar bende 16+4 gunluk hamimeyim ve 8 kg verdim yatak dosek yatiyorum yemek yok su yok hersey kokuyor daha birsuru sey sayabilirim senin durumun benim durumumdan iyi yememektense yemekte yarar var.
Merhabalar bende 16+4 gunluk hamimeyim ve 8 kg verdim yatak dosek yatiyorum yemek yok su yok hersey kokuyor daha birsuru sey sayabilirim senin durumun benim durumumdan iyi yememektense yemekte yarar var.
Doktorlarinda bu konuyla alakali pek bir yorumu yok malesef serumlarla biraz olsun beslenmeye calisiyrum hastaneye gitmek bile iskence evde taktiriyorum neyse isyan etmek gibi olmasin bunada sukur diyelim kendine dikkat et sagligin yerinde olsun kanin cann olsun o kilòlar bi sekilde gidecek uzulme