Çok iştahliyimmm

• Konbuyu başlatan Tonton lar ve annesi
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tonton lar ve annesi tarafından oluşturulan Çok iştahliyimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,824 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok iştahliyimmm
Konbuyu başlatan Tonton lar ve annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+6haftalugiz ve ikiz gebelik benimkisi ben aşırı iştah liyim yedikçe yiyorum doğumda kilo dan dolayı sorun olur mu
Merhabalar bende 16+4 gunluk hamimeyim ve 8 kg verdim yatak dosek yatiyorum yemek yok su yok hersey kokuyor daha birsuru sey sayabilirim senin durumun benim durumumdan iyi yememektense yemekte yarar var.

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bende 16+4 gunluk hamimeyim ve 8 kg verdim yatak dosek yatiyorum yemek yok su yok hersey kokuyor daha birsuru sey sayabilirim senin durumun benim durumumdan iyi yememektense yemekte yarar var.
Çok geçmiş olsun canım ya niye böyle oluyormuş peki rabbim şifa versin duzelirsin inşallah en yakın zamanda

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar 16+6haftalugiz ve ikiz gebelik benimkisi ben aşırı iştah liyim yedikçe yiyorum doğumda kilo dan dolayı sorun olur mu
Benim adamimsin😄ye ye doymuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cenim yesil elma ye yemeyi kendin yapma esine yapdur belki yemeyi sen yapmayinca kokmaz biraz yeyersin miden bulanada yewil elma ye iyi geliyo

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım ya niye böyle oluyormuş peki rabbim şifa versin duzelirsin inşallah en yakın zamanda
Doktorlarinda bu konuyla alakali pek bir yorumu yok malesef serumlarla biraz olsun beslenmeye calisiyrum hastaneye gitmek bile iskence evde taktiriyorum neyse isyan etmek gibi olmasin bunada sukur diyelim kendine dikkat et sagligin yerinde olsun kanin cann olsun o kilòlar bi sekilde gidecek uzulme😊

Tüm sayfalar yüklendi.