Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üzülme kuzum takma böyle rüyayı hayra yor bende bir kaç kere aynısını görmüştüm internetten bakmıştım güzel yoruma vardı bırak bilinç altimizkn bizimle oynamasına izin verme
Hayır olsun inşallah canım çokta dikkate alma takma kafana unut gitsin hepimiz bazen çocuktan dolayı eşlerimizi ihmal ettiğimizde acaba beni aldatır mı diye bir an durup düşünürüz tamamen bilinç altına gönderilen olumsuz mesajlar içini ferah tut
Hayır olsun inşallah canım çokta dikkate alma takma kafana unut gitsin hepimiz bazen çocuktan dolayı eşlerimizi ihmal ettiğimizde acaba beni aldatır mı diye bir an durup düşünürüz tamamen bilinç altına gönderilen olumsuz mesajlar içini ferah tut