Covit 19 oldum

• Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
  • Toplam 34 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Asel.60 tarafından oluşturulan Covit 19 oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,869 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covit 19 oldum
Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelemnur
Z

Zeynep Asel.60

Guest
Kızlar 36+1 günlük hamileyim covit oldum çok korkuyorum bebeğe bişey olcak diye bu virüs de yenecek içecek şeyler nelerdir hastalığa karşı

Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun bende atlatım çok şükür bebek iyi, korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Bol bol su iç, Dr bana c ve d vitamini içmemi söylemişti. Bide doktoruma sorarak günde bir veye iki kere ıhlamur içtim biliyorsunuz bitki çayı hamilelikte yasak. Bal, limon, zencefil karıştırıp içtim.Zencefilide sorun doktorunuza, sarımsaklı yoğurt hergün yedim. Pekmezin içine limon sıkıp içtim. Sebze ve meyve bol bol tükedin bide doktor gerek duyarsa kan sulandırıcı verebiliyor. Stres yapmayın Rabbim şifa versin tez zamanda

Esramx33

Kayıtlı Üye
rank
Ah kuzu bende 20 haftalık hamileym kovide yakalandm napcaz blmym boğazım çok ağrıyor ve burnum tıkalı nefes darlığı yaşıyom

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Bolca vitaminler alin bende 15 haftaliken tutuldum covide wimdi cok wukur iyiyiz vitamin c bitamin d alin haplari oluyor onu kulanin bolca meyve sebze yeyin bide bol mikdarda su icin cayda olur maye qebul edin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar